IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Selvisin eilisestä päivästä. Oli mukava päivä töissä. Laittelin taas viini korkkeja pusseihin. Mä tykkäsin siitä puuhasta. Sitten keitin muille työn tekijöille kahvia. Ja pyyhin pöytiä. Eikä tullut huonoa oloa ollenkaan töissä. Hyvin meni. Kun pääsin töistä niin en meinannut jaksaa mennä salille illalla. Makoilin sohvalla ja katselin tabletilla sarjoja. Mutta sitten oli vaan pakko nousta ylös ja mennä salille.
Kannatti mennä sinne. Tuli taas hyvä fiilis sen tunnin jälkeen. hikoilin aika paljon koska mulla oli pinkki huppari päällä vielä sen tunnin ajan.
No ainakin tuli semmoinen fiilis että sai jotain tehtyä siellä. Se on se pää asia. En nähnyt kaveria eilenä töissä tai salilla. Se pisti mulle viestiä ettei ole tulossa. Laitoin että ok.
No ehkä näemme tänään. Ellei se mun kaveri ole kipeä.
Mutta tänään on vähän rennompi päivä onneksi. Pitää alkaa kohta siivoamaan kun on siivous päivä tänään. Alan siivoamaan kun olen saanut blogin kirjoitettua. En meinannut jaksaa herätä aamulla. Mä heräsin sitten siinä ennen seitsemää vaikka mun piti herätä puoli seitsemän. No nyt olen hereillä ja pirteä Kiitos kahvin minkä join tuossa äsken. Eilenä työ päivän jälkeen kävin kaupassa ostamassa lisää kulta katriina kahvia. Nyt on kahvia taas. Pitää muutenkin varmaan taas käydä kaupassa. Ja apteekissa pitää myös käydä koska mun pitää hakea sitä leponex lääkettä. Kyn hakemassa ne lääkkeet ennen toiminta tuntia. Meillä on sekin tänään. Iltapäivällä. Kestää kahdesta kolmeen. Tunnin ajan.
Mutta olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. Se masennus lääke on varmaan alkanut vaikuttamaan kun sitä lisättiin. Mulla on aika tasainen olo tällä hetkellä. Mikään ei ahdista. Olen taas oma itseni.
Ai niin me asukkaat ja ohjaajat ollaan lähdössä maanantaina reissuun. Ensi viikon maanantaina. Lähdetään yhdeksi yöksi himokselle. Se on parasta että mun molemmat kaverit lähtee myös mukaan sinne. Tulee varmasti mukava reissu. Ollaan yksi yö siellä. Tullaan tiistaina takaisin. Ohjaajat on järjestänyt sen reissun. Me tehdään välillä noita reissuja. Olleet ihan mukavia.
Eikä mun tarvi maksaa mitään siitä reissusta.
Me tehdään aina keväällä ja kesällä noita reissuja. Viime kesänä oltiin mökkeilemässä. Ohjaajat sanoi että me ollaan sitten ulkona aika paljon siellä reissussa. Pitää siis ottaa lämpimät vaatteet mukaan sinne. Että tarkenee ulkona.
Me lähdetään sitten maanantaina päivällä. Ei ihan heti aamusta.
Mikä on vaan hyvä. Sinne on parin tunnin auto matka.
Sitä reissua siis odotellessa. Pyykkiä pitäisi taas pestä. Mä pesen varmaan tuossa huomenna. Jos on aikaa.
Ajattelin mennä lenkille taas illalla. Tuolla on vaan niin ihana ilma ulkona. Sen takia haluan lähteä sinne lenkille.
Saa samalla liikuntaa. Aijon olla nyt tämän viikonlopun täällä.
Koska maantaina on se reissu. En väsy sitten ihan liikaa.
Pitää sanoa poikaystävälle että menen sen luokse vaikka sitten viikon päästä. se varmasti käy poikaystävälle.
Tänään keretään skypettämään taas illalla. Eilenä me ei skypetelty koska olin salilla. Soitin sitten poikaystävälle kun pääsin salilta. Juteltiin hetken aikaa. Sitten sen puhelun jälkeen menin suihkuun ja soitin myös äidille. Kyselin miten sillä on mennyt.
Juteltiin hetken aikaa. Mulla oli eilenä taas käytössä noi mun uudet housut. Ne on vaan ihanat. Laitan varmaan tänään ne taas päälle.
Hyvä kun nyt toi mun paino on alkanut laskemaan niin ne housut ei purista. Saa nähdä sitten koska on seuraava punnitus.
Toivon että en lihoa enempää. Olen yrittänyt kuntoilla ja liikkua.
Onneksi olen siitä pitänyt kiinni etten herkuttele ollenkaan viikolla. Ja että en juo mitään sokeri juomia. Syön ihan normaalia ruokaa, juon vettä, teetä ja mustaa kahvia. Mutta sitten kun koittaa viikonloppu taas niin silloin pitää syödä vähän suklaata.
Onneksi mä en juo enää alkoholia. Siinä on kauheasti kaloreita.
Olen nyt ollut juomatta 8 kuukautta. Eikä mun enää tee edes mieli alkoholia. Se on unohtunut onneksi. Hyvin pärjää ilman sitä.
ja se oli hyvä päätös että lopetin juomisen.
Mä saan paljon enemmän nautintoa muista asioista. Kuten liikunasta,seksistä ja suklaasta. Noista kolmesta asioista en aijo koskaan luopua. ne on paljon parempia asioita kun alkoholi. Nyt mä olen tajunnut sen. Ja mä haluan elää terveellistä elämää.
Mulla on nyt hyvä olla. Se liikunta on yksi mun lempi asioista elämässä. olen nyt vasta tajunnut sen. Se on hyvä tunne kun syke nousee ja hikoilee. Silloin huomaa että hei mä olen tehnyt jotain.
Ja että sen jälkeen tulee aina onnistunut ja hyvä fiilis.
Aijon ehkä värittää taas tänään. Jos mua vaan huvittaa. Tai sitten katon tabletilla taas jotain sarjaa.
Aamupala on noin tunnin päästä. Hyvin kerkiää blogin kirjoittaa ja siivota. Laitan hyvät musat soimaan taustalle niin on kivempi siivota.
Sitten on taas mukavaa kun kämppä on järjestyksessä.
Se on ihan kiva aina siivota. Aijon aloittaa imuroimalla ensin. Sitten vasta moppaan ja sen jälkeen pesen vessan.
tiskata täytyy myös. Mä kerkiän tuossa puolessa tunnissa siivoamaan. Ei mene sen kauempaa. roskat pitää viedä myös kun niitäkin on taas kertynyt. Laskuja pitäisi maksaa taas. Koitan tuossa viikonloppuna maksaa. silloin on hyvin aikaa maksaa ne.
Vuokran aijon maksaa ihan ensin. Se on se tärkein lasku.
Minkä mä maksan aina ensin. Muita laskuja mulle ei ole vielä tullut. Mutta ne tulee ihan varmasti ensi viikolla. Netti lasku ja puhelin lasku. Ne ei ole onneksi kauhean kalliita.Hyvin pystyn aina nekin maksamaan. Ja se on nyt hyvä että alan taas säästämään rahaa.
En osta nyt mitään ylimääräistä ellei löydy halvalla jotain.
nyt noista mun uusista housuista löytyy iloa vähäksi aikaa.
Muuta en nyt tarvitse. Niillä mä pärjään taas hetken aikaa.
pyykit voisi jo laittaa valmiiksi tuohon mun pyykki pussiin.
Mulla on semmoinen iso keltainen muovipussi missä mä kannan aina noi mun pyykit pyykki tuvalle. Se on aika kätevä.
Ei tarvi kantaa mitään pyykki koria. Paljon helpompi.
Tänään katson varmaan taas shameless sarjaa. Sain eilenä katsottua sen ekan kauden loppuun. Nyt alan katsomaan toista kautta. Niitä on nyt tullut kolme kautta tuonne netflixiin.
Vielä on kivasti katsottavaa. gossip girl sarjaa pitäisi myös katsoa.
Sitä en ole katsonut taas vähään aikaan.
Ja O.C sarjaa pitäisi myös katsoa. Paljon on katsottavaa.
Ja uusia jaksoja ja sarjoja tulee vaan tuonne netflixiin.
Mä oikeastaan aina katson sieltä jotain joka päivä.
Kun en jaksa olla koko aikaa vaikka koneella. Niin sitten katselen tabletilla jotain. Silleen saa myös hyvin ajan kulumaan.
Onneksi hankin tuon tabletin. Oli hyvä hankinta.
Ja että otin tuon netflixin. Onneksi se netflix ei ole kamalan kallis.
Hyvin pystyn maksamaan sen joka kuukausi.
Mulla on monta leffaakin suosikeissa mitä en ole vielä katsonut.
Katson ne sitten kun vaan huvittaa katsoa.
Mutta. Nyt alan siivoamaan pikku hiljaa. Saa sen nyt pois alta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.