IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Maanantaina reissuun :)Perjantai 11.03.2016 08:05

viikonloppu koitti jälleen. Olen nyt täällä viikonlopun koska ensi viikon maanantaina ollaan menossa yhdeksi yöksi himokselle.
Tulee varmasti mukava reissu. Nyt on jo vähän matka jännitystä. Mutta kyllä se siitä. Sovittiin poikaystävän kanssa että menen sitten viikon päästä sen luokse. Poikaystävä tulee täällä sitten taas käymään viikonloppuna. Lupasin tarjota subit. syödään ne sitten.
Pitää taas tässä viikonloppuna väritellä taas niin saisi uusia kuvia valmiiksi. sain eilenä maksettua vuokran ja toisen laskun. Tilille jäi vielä sen verran rahaa että pärjään ihan hyvin tämän kuun loppuun.
Pää asia on että sain tuon vuokran nyt maksettua. Nyt sitä ei tarvi taas enää miettiä. Tilasin eilenä uuden seksiasun pikkutuhma.com sivulta.
Se on semmoinen pinkin värinen asu. Asu maksoi sen 27 euroa, mutta plus postikulut niin hinnaksi tuli yhteensä 40 euroa.
odotan innolla sitä asua kun se tulee postiin. Haen sen sitten.
Kerroin poikaystävälle eilenä että tilasin sen asun niin se oli aivan innoissaan. Mä en ole moneen kuukauteen nyt ostellut mitään seksiasuja. Nyt kun raha tilanne salli tällä kertaa niin piti ostaa.
Nyt en sitten shoppaile enempää. Pitää nyt tosiaan säästää.
No noilla mun uusilla housuilla ja sillä seksiasulla riittää paljon iloa pitkäksi aikaa. Eilenä oli siivous päivä. Sain siivottua.
Kävin apteekissa ennen toiminta tuntia hakemassa lisää leponex lääkettä. sain sitä onneksi. Ohjaaja sanoi mulle eilenä että mun pitäisi hakea myös lisää masennus lääkettä ja ne e-pillerit.
Mä haen ne vaikka ensi viikolla. Niillä ei ole vielä mikään kiire.
Pää asia on että sain leponex lääkettä nyt haettua.
Toiminta tunnilla meillä oli tieto visa. Miehet vastaan naiset. Miehet voitti yhdellä pisteellä. Tänään on aamulla taas naisten ryhmä. Kuulin että me väritetään taas. Jee. Pitää siis ottaa mukaan noi värityskamat. Saa taas vähän väritettyä. Mun pitää käydä kaupassa tänään. Menen tuossa lounaan jälkeen kauppaan. Pitää ostaa muutama juttu. Eilenä mä katselin taas tabletilla shameless sarjaa.
Vitsit se on hyvä sarja. Mä olen jäänyt siihen ihan koukkuun.
Pitää taas katsoa sitä tänään. Nyt olen toisella kaudella.
netflixiin on tullut kolme kautta sitä sarjaa. Odotan innolla uusia jaksoja. Mutta. Aika hyvä fiilis tällä hetkellä. Mukavaa kun alkaa viikonloppu. Voi vielä levätä ennen sitä reissua.
Me lähdetään maanantaina jotain yhden aikoihin. Eli on tosi rento aamu eikä ole kiire minnekkään. hyvin kerkiää herätä, keittää aamu kahvit ja blogin kirjoittaa. Tiistai aamulla mä en pysty sitten kirjoittamaan blogia. Koska me tullaan tiistaina iltapäivällä takaisin sieltä. Kiva. Töihin pitäisi sitten jaksaa seuraavana päivänä.
Mä teen sitten silleen että jos mä en pysty olla töissä keskiviikkona, niin sitten mä lähden vaan pois sieltä. Jos alkaa kauheasti ahdistamaan. Mutta. Nyt en mieti koko asiaa. Työ päivään on vasta viikko aikaa. Nyt elän vaan hetken ja päivän kerrallaan.
Niin kuin tähän asti. Pesin eilenä pyykkiä aamulla. Nyt on taas puhtaita vaatteita. En ole vielä jaksanut laittaa niitä kaappiin. Teen sen tässä aamun aikana. Ja tiskata täytyy taas.
Aamupala on vasta tunnin päästä. Ei vielä ole kiire.
Pitää lakata noi mun kynnet tässä aamun aikana.
Hopean väriseksi. On sitten taas nätit kynnet.
En nyt taas oikeen tiedä että mitä puen päälle tänään. Vaate kriisi taas näköjään iski. Nyt kun ilmat on lämmeneet niin pystyn nyt käyttämään jo nahkatakkia. Eilenä mä aloin käyttämään. Laitoin sen alle paksun hupparin. Toppahuousuja mä pidän vielä edelleen. Niistä en viitsi vielä loupua. Aijon ottaa ne sinne reissuun mukaan niin jaloille eil tule kylmä. Koska mä kuulin että me ollaan aika paljon ulkona reissun ajan. Toivottavasti paistaisi aurinko. Se olisi ihanaa.
ja nyt mä kuulin että ilmat alkaa lämmetä jo ensi viikolla.
Ihanaa. kevät. Ja kohta on kesäkin. En jaksanut eilenä illalla mennä enää lenkille. enkä mene varmaan tänäänkään.
Mutta viikonloppuna mä menen sitten taas lenkille iltapäivällä.
Saa raitista ilmaa. Kahvi pannu pitää koshat pestä myös. Niin on sitten puhdas taas niin voi käyttää sitä.
Nyt vois syödä suklaata taas kun on viikonloppu. Mä juuri syön fazerin hassel pähkinä suklaata tässä samalla kun kirjoitan.
Se on mun lempi suklaa. Koitan olla juomatta viikonloppuna mitään limuja. Koska mä olen lopettanut nyt niiden juomisen toistaiseksi.
Sipsiä en ole syönyt nyt vähän yli kuukauteen. En edes ole ajatellut mitään sipisä. Eikä ole edes tehnyt mieli. Koska mä en syö nyt sitäkään. Suklaasta en aijo luopua. suklaan syöminen on mun ainoa pahe. Se on yksi mun lempi asioista elämässä.
Ja siitä saa paljon nautintoa. Nautin sen syömisestä.
Mukavaa sitten viikonloppuna hakea ne subit poikaystävän kanssa.
Pitää vaan sanoa ohjaajille etten ole tulossa syömään.
Se subi on mun ateria. En vielä tiedä että minkä subin söisin sitten. Mutta se selviää paikan päällä. Varmaan otan taas jonkun kana version. Niin kuin aina. Kana on vaan paras. Ja sen kanssa valkosipuli kastike. Nam. Odotan innolla että pääsee syömään sen.
Aijon ottaa vaan sen 15 cm subin. En jaksa syödä sitä isompaa subia. Poikaystävä varmaan ottaa taas sen ison subin.
Onneksi mulla on rahaa tarjota ne subit.
Poikaystävä sitten tarjoaa joskus taas. Reilua.
En eilenä jaksanut katsoa lemmen viemää. Mä halusin olla koneella ja kuunnella musaa. Teki mieli kuunnella.
Tänään katson varmaan taas lemmen viemää.
Paras kaveri lähtee lomille tänään. Näemme taas sunnuntaina.
Mutta mukavaa kun mun molemmat kaverit lähtee sinne reissuun mukaan. Ei tarvi olla ihan yksin siellä. Saa nähdä miten me sitten nukutaan siellä. Mä nukun mun kavereiden kanssa samassa huoneessa. Niin kuin aina kun ollaan oltu reissussa.
Se on ollut aina hauskaa. Onneksi mä osaan aina nukkua vieraassa paikassa. Mä nukahdan melkein heti. Se on hyvä että toi lepoenx lääke pistää väsyttämään illalla niin saa nukuttua.
Ja kun me tehdään siellä reissussa kaikenlaista niin uni tulee sitten aina hyvin illalla. Tiistaina aamulla meidän pitää herätä siinä kahdeksalta. Koska yhdeksältä on taas ohjelmaa aamulla.
Ollaan koko aamu päivä ulkona. Pitää syödä tukeva aamu pala niin jaksaa olla ulkona. Tiistaina iltaäivällä ollaan taas takaisin täällä.
Joskus neljän aikoihin. Yleensä noi kaikki reissut mitä on ollut niin menneet aina hyvin. Alkuun aina on se jännitys mutta se häviää sitten. Huomaa ettei ole mitään hätää.
Mutta aijon ottaa sinne reissuun mukaan noita rauhottavia.
Jos iskee ahdistus tai huono olo. Mutta positiivisella asenteella aijon olla siellä. pidetään kavereiden kanssa huolta toinen toisistamme.
Saa nähdä millaiset mökit siellä on sitten. Kolme ohjaajaa lähtee mukaan sinne reissuun. Mennään talon autoilla sinne himokselle.
Aijon pakata sitten sunnuntai iltana tai maanantaina aamulla.
Me saatiin lista mitä pitää ottaa mukaan sinne reissuun.
sauna kamat aijon ottaa sinne koska me saunotaan siellä illalla.
Ihanaa saunoa sitten kavereiden kanssa.
Saa nähdä onko siellä hyvä sauna. Viimeksi kun oltiin himoksella ja saunottiin niin oli aika huono sauna. Ei tullut kunnon löylyjä.
Toivottavasti tällä kertaa saadaan hyvät löylyt.
Mutta. Onneksi siellä on suihku. Pystyy peseytymään siellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.