IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hyvää ruokaa oli ravintolassa :)Sunnuntai 27.03.2016 07:58

Eilenä oli tosi mukava päivä. Käytiin tosiaan siellä ravintolassa syömässä. Hyvät ruoat oli. Mä otin pekoni possua lohko perunoiden kanssa. Oli tosi hyvä ruoka. Eilenä mä katselin tabletilla vaan sarjoja. Katsoin the fosters sarjaa ja ensisilmäyksellä sarjaa.
Eilisen illan mä olin vaan sitten koneella. En jaksanut thedä mitään muuta. Kävin lenkillä kyllä eilenä. Oli hyvä ilma kävellä.
poikaystävän kanssa soiteltiin eilenä. Se sanoi mulle että tulee tänään tai huomenna käymään mun luona. Odotan innolla. Ihanaa taas nähdä sitä. ikävä on ollut kova. Mun olo tila on paljon parempi. En joutunut ottamaan mitään rauhottavaa lääkettä. Alan olla pikku hiljaa kunnossa taas. Mikä on vaan hyvä asia. Jaksan nyt taas.
Tänään mä näen parasta kaveria illalla. Se tulee lomilta takaisin tänään.
Katsotaan illalla taas huippujengi ohjelma.
Aijon mennä lenkille taas tänään kun kerkiän. Nyt en ole onneksi syönyt enempää suklaata. Suklaat saa odottaa taas ensi viikon viikonloppuun asti. Sitten mä syön seuraavan kerran suklaata.
Aamupalakin alkaa olla kohta taas. Ruoka on taas kahdelta.
Join aamu kahvit taas tässä aamulla. Nyt olen hereillä ja pirteä.
Kohta kuuntelen musaa taas. ja tiskaan.
Nyt tabletin akku on täynnä niin pystyy katsomaan taas sillä.
Aijon tänään varmaan katsoa taas sitä the fosters sarjaa.
Ja ensisilmäyksellä sarjaa. Nyt en ole jaksanut katsoa mitään O.C tai gossip girl sarjaa. Ei ole huvittanut. Mutta katson niitäkin sitten taas jossain vaiheessa. Kaupassa pitää käydä taas. Joko tänään tai huomenna. Katsoo miten kerkiää. Huomenna on pyhä päivä vielä.
Arki alkaa sitten taas tiistaina. Pitää mennä klubitalolle taas tiistaina.
ja töihin sitten taas keskiviikkona. Toivon että olen siinä kunnossa taas että jaksan ensi viikon. hetki ja päivä kerrallaan vaan. Niin kyllä se siitä sitten. Me jaetaan noi ensi viikon lääkkeet vasta tiistaina. Mulla pitäisi olla kaikkia lääkkeitä riittävästi vielä. Ei tarvi hakea mitään. Joo psykologi on ensi viikon tiistaina. Ai niin mä en olekkaan menossa silloin kllubitalolle kun mulla on se psykologi.
tajusin juuri. No en sitten mene klubitalolle. Hyvä. Ei tarvi mennä bussiin. enkä mä varmaan edes tarvitse sinä päivänä mitään rauhottavaa. Hyvin se tiistai päivä sitten menee.
Onneksi mä en ole koukussa noihin rauhottaviin.
Niitä piti nyt syödä se muutama päivä. Nyt ei ainakaan onneksi tarvi syödä kun olo on aika hyvä. Nyt mulla ei ole ollut onneksi mitään harhojakaan. Ja olen saanut nukuttua. Enkä ole nähnyt mitään painajaisia onneksi. Kyllä tää elämä alkaa taas hymyilemään.
Aijon taas nauttia elämästä täysillä.
Ennen kun iskee taas noi olo tilat. Mutta aina olen onneksi selvinnyt niistä. Selvisin tälläkin kertaa. Skitsofrenia on ikävä sairaus. Mutta olen oppinut elämään tämän kanssa. Pää asia on että olen onnellinen tällä hetkellä. ja että kyllä sitä aina selviää.
Mulla on elämässä paljon hyviä ja ihania asioita.
En ole vieläkään jaksanut oikeen värittämään.
Ei ole ollut innostusta. Enkä edelleenkään ole jaksanut pestä mitään pyykkiä. Huomenna mä yritän pestä aamulla. Se on yksi mun tavoite huomiselle. on sitten taas puhtaita vaatteita.
Onneksi noi naisten vaivat ei ala ihan heti vielä. Saa sitten nähdä heitteleekö mun olo tila taas miten silloin.
No kyllä mä selviän. Jos on paska olo niin sitten on paska olo.
Ja jos itken taas niin itken. En aijo peitellä mun tunteita.
Mutta itkeminen helpottaa tosi paljon mun oloa jos ahdistaa.
Itken niin kauan aina että olo alkaa helpottaa ja itku loppuu.
Sitten taas näkee elämän paljon selvemmin.
Mä olen tosi herkkä ihminen. Olen huomannut sen. Saatan säikähtää jostain pienestäkin asiasta. Ja neuroottinen ihminen olen. Kaikki asiat pitää aina tarkistaa. monta kertaa.
Toi neuroottisuus jotenkin liittyy tähän mun sairauteen.
Sille ei voi oikeen mitään. Ja mä olen tottunut siihen että olen neuroottinen ihminen. Mun molemmat kaverit on myös aika neuroottisia ihmisiä. Me aina jutellaan tuosta neuroottisuudesta.
ja välillä heitetään vitsiä siitä. Siitä on vaan tullut tapa että kaikki asiat pitää tarkistaa. Mulla on myös tulipalo kammo.
pelkään aina että mun kämppä syttyy vaikka tuleen.
Ja olen myös neuroottinen noiden sähkö laitteiden kanssa.
Ennen kun lähden mihinkään niin mä aina katson ettei kahvin tai veden keittimen johto ole seinässä. En uskalla pitää seinässä sitä johtoa koskaan. Aina kun mä keitän kahvia tai teetä niin aina otan sen johdon seinästä pois. Ja ennen kun lähden lomille niin otan kaikki johdot pois seinästä.
Se tuntuu turvallisemmalta silleen mun mielestä.
Ja sitten aina pitää tarkistaa että kaikki johdot on pois seinästä ennen kun lähtee. Tuokin tapa liittyy tuohon skitsofrenia sairauteen.
Välillä se on aika ärsyttävää. Ja toisaalta mä olen tottunut siihen jo.
Tää mun sairaus on vähän tämmöinen.
Onneksi mulla on hyvä lääkitys niin pystyn elämään tätä elämää.
Leponex lääke on hyvä lääke kyllä. Olen syönyt sitä kohta jo kymmenen vuotta. Ja varmaan loppu elämän syön tätä samaa lääkettä. Ja joudun käymään aina verikokeissa joka kuukausi.
Siihenkin olen jo tottunut ja mulla ei ole onneksi enää neula kammoa. Se saattaa välillä vähän sattua kun ne ottaa sitä verta ja joskus taas se ei satu yhtään. Se vaihtelee välillä.
Yleensä ne ottaa sitä verta mun oikeasta kädestä.
Onneksi noi verikokeet on taas ensi kuun alussa.
Menen taas kävellen sinne terveys asemalle.
Onneksi mä kerkiän syömään lounaan ennen kun menen sinne.
Jaksaa kävellä. Pitää katsoa käynkö sitten sen verikoe reissun jälkeen taas kaupassa. Jos mä tarvitsen jotain.
No pitää katsoa. Tänään ajattelin käydä kaupassa taas.
Pitää ostaa muutama juttu. Onneksi noi kaupat on auki tällä hetkellä vaikka on pääsiäinen. Ainakin täällä päin noi kaupat on auki.
Tunnin päästä on aamupala. Alkaa olla taas pikku hiljaa nälkä.
Ja samalla pitää ottaa aamu lääkkeet.
Ai niin mun pitää palauttaa se rauhottava mitä mun ei ole nyt tarvinnut ottaa. Annan sen ohjaajille takaisin kun menen ottamaan aamu lääkkeet. Mulla oli mukana se rauhottava varmuuden vuoksi kun oltiin ravintolassa eilenä. Onneksi ei tullut sitä huonoa oloa siellä ravintolassa. Hyvin selvisin.
Huomenna ei ole ohjattua kuntosali ryhmää koska on pyhä päivä.
Menen sitten seuraavan kerran salille keskiviikkona.
kaverin kanssa mennään taas sitten sinne.
Mutta jos nyt alkaisi pikku hiljaa tiskaamaan.
Saa sen hoidettua ennen aamupalaa. Sänky pitää myös pedata.
Mutta ihan mukava päivä tulee varmasti tänään. otan edelleen aika rennosti. Ja huomisen päivän voi ottaa vielä rennosti.
Jaksaa sitten taas. Toivottavasti pääsen lomille sitten taas ensi viikon viikonloppuna. Menen varmaan taas poikaystävän luokse.
Saa nähdä tuleeko poikaystävä tänään käymään tai huomenna.
Odotan innolla sitä. Ihanaa taas nähdä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.