IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ahdistunut ja väsynyt olo.Keskiviikko 06.06.2018 07:14

Viime päivät ovat tuntuneet aika rankoilta. Mutta olen yrittänyt jaksaa hetki ja päivä kerrallaan. Maanantai iltana oli tosi väsynyt ja ahdistunut olo. Juttelin ohjaajan kanssa mun voinnista. Se onneksi helpotti oloa vähän. Oli tosi lähellä että meinasin maanantai iltana ottaa rauhottavan.
Mutta luotin iltalääkkeisiin että ne rauhotti ja ne auttoi.
Kun heräsin tiistai aamuna niin oli vieläkin tosi ahdistava olo. Otin rauhottavan ennen kun lähdin klubitalolle. Se auttoi siinä tilanteessa.
Bussimatkat meni onneksi hyvin. Aamupäivä meni myös hyvin klubitalolla. Leivottiin sitruunamuffinseja. Niistä tuli aika hyviä.
Sekä hienon näköisiä kun koristeltiin ne. Ruokana meillä oli klubitalolla eilen nachovuokaa. Oli aika hyvää ja tosi tulista. Pystyin ihan hyvin syömään sitä. Eilen meillä ei ollut jalkapalloa koska satoi vettä. No ehkä ensi viikolla on sitten parempi keli ja päästään pelaamaan.
Mulla on taas työpäivä tänään. Heräsin jo kuudelta. Eilen aamuna en meinannut millään herätä. Tänä aamuna ei ollut mitään ongelmaa nousta sängystä ylös. Hyvin lähtenyt tää aamu käyntiin.
Kerkiää blogin kirjoittaa ennen kun menen töihin. Jos tämä päivä menee ilman rauhottavaa. Otan sen varmuuden vuoksi mukaan.
Se huono olo saattaa yllättäen iskeä. Eli voi tulla ihan puuntakaa.
Ulkona on nyt vähän viileämpää. Taidan laittaa nahkatakin päälle.
Mulla oli eilen myös nahkatakki. Nyt on ollut tosi kiva kun on päässyt käyttämään tuota uutta nahkatakkia minkä ostin viime joulukuussa jumbosta. Maksoi vaan 30 euroa. Oikea hinta olisi ollut yli 80 euroa.
Hyvä löytö. Oli pakko ostaa se takki kun sai halvalla.
Mulla on nuo mun edelliset nahkatakit aika kuluneet tai jäänyt pieneksi. Tuo nahkatakki kestää varmasti pitkään. Monta vuotta.
Löysin sen takin H&M liikkeestä. Sinne liikkeeseen olisi kiva taas päästä pitkästä aikaan shoppailemaan. Se on yksi mun lempi vaateliikkeistä. Toinen vaateliike mistä tykkään myös on cubus.
Alennusmyynnit on kivoja aina koska silloin voi tehdä hyviä löytöjä.
Mielummin halpa kun kallis. Mä ostan aina halpoja vaatteita.
Ennen mä ostin tosi kalliita kun olin nuorempi.
Siinä säästää jos löytää halvalla. Mulla on vaatekriisi taas. En tiedä mitä pukea töihin tänään päälle. Katson kohta ne vaatteet.
Ei ole mikään kiire vielä. Viikonloppuna pitäisi olla aika hyvä sää.
Pääasia ettei vettä vaan sada. Tulee kiva desucon viikonloppu.
Pitää viimeistään tänään tai huomenna käydä siellä pankkiautomaatilla nostaa lisää rahaa. Sekä maksaa kaverille 20 euroa vielä siitä desucon lipusta. Kun se tilasi ne.
Pitäisi pestä taas pyykkiä. Pesen huomenna. Kun pääsee töistä niin otan rennosti. Aijon levätä nyt ennen desucon viikonloppua.
Menen varmaan tänään illalla lenkille. En ole nyt liikkunut kauheasti pariin päivään kun on väsyttänyt. Jos tänään vaikka jaksaisi lähteä lenkille. On mulla nyt vähän parempi olo mitä eilen tai maanantaina.
Mikä on vaan hyvä juttu. Päivä ja hetki kerrallaan. Näin se menee.
Voisin vähän kohta siivota tätä keittiötä. Pitää tiskata ja pyyhkiä tasot. Niin ja roskat viedä. Huomenna mä siivoan sitten koko kämpän loppuun koska huomenna on siivouspäivä.
Kokkiryhmä on myös huomenna. Se on vika kerta. Ryhmä jää kesätauolle ja jatkuu taas syksyllä. Me grillataan huomenna.
Ai että tulee hyvät ruoat. Jälkiruokana on mokkapaloja.
Pääruokana pihviä ja uusia perunoita. Kaveri grillaa.
Se on pääkokki. Mä teen salaatin. Tänään pitää varmaan maksaa vähän laskuja. Tai huomennakin kerkiää.
Mutta. Nyt menen kaivamaan vaatekaappia ja katsoa mitä puen päälle. Sitten sen jälkeen alan siivoilemaan keittiötä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.