IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikonloppu meni taas ja uusi viikko taas alkaa. Sain nyt levättyä ja nukuttua kunnolla poikaystävän luona. Tehtiin lauantaina ruoaksi spagettia. Oli todella hyvää.
Siihen tuli se tomaattikastike jauhelihan sekaan. Sekä sipulit. Voin sanoa että poikaystävän tekemä spagetti oli hyvää.
Poikaystävä halusi tehdä sen ruoan alusta loppuun. Mä vaan katselin vieressä. Lauantai iltana katsottiin netflixistä leffa ja eilen katsottiin toinen leffa. Mä meinasin eilen nukahtaa kesken leffan. Mutta sitten mä vähän piristyin. Enkä nukahtanut. Heräsin tänään jo viiden jälkeen. En saanut enää unta. Kahvit join äsken. Tänään taas töihin. Neljän tunnin työpäivä. No nopeasti se menee. Pitää käydä kaupassa taas töiden jälkeen. Saa nyt sitten nähdä millainen tämä viikko on. Toivon että ei tulisi noita harhoja. Jos mä olen todella ahdistunut ja väsynyt niin sitten ne harhat iskee. No siihen pitää ottaa se rauhottava. Otan sen myös töihin mukaan jos siellä iskee yllättäen ahdistus.
Sitten olo vähän helpottuu kun ottaa sen lääkkeen. Tänään olen menossa yksin salille. Kaverilla on muuta menoa. Se ei ole tulossa salille tänään. No pärjään kyllä. Meitä on tuttu porukka siinä ohjatussa kuntosaliryhmässä. Tekee kyllä hyvää mennä salille viikonlopun jälkeen. Tuli taas jonkun verran syötyä viikonloppuna.
Nyt vaan kuluttamaan kaloreita. Pitää laittaa salikamat valmiiksi.
Tajusin juuri että tänään on alkanut lokakuu. Syyskuu meni todella nopeasti. Niin varmaan tämäkin kuukausi menee taas äkkiä.
Mulla on verikokeet taas tämän viikon torstaina. Aikaa en nyt muista mutta se on mulla lapulla se aika.
Pitää taas käydä piikillä että saa lääkkeitä sen jälkeen.
Nyt on ollut silleen hyvä kausi ettei harhoja ole ollut. Yhdessä vaiheessa niitä oli mulla koko ajan. Nyt on vähentynyt huomattavasti. Ehkä kerran tai pari kertaa kuussa nykyään ne harhat tulee. Mulla on hyvä lääkitys niin niitä ei tule jatkuvasti.
Pystyy elää tätä elämää. Kohta voisin katsoa mitä puen päälle tänään kun menen töihin. Varmaan huppari ja housut riittää.
Pyykkiä on vähän pakko pestä tänään. Pesen ne vaatteet mitkä mulla oli lomilla. Kun pääsen kotiin niin vien pyykit pesuun.
Kerkiää pestä ne ennen kun menen salille tänään.
Huomenna meillä alkaa taas se sählyryhmä. Jee. Mä ja paras kaveri ollaan niin odotettu että se ryhmä taas alkaa.
Meitä on aina hyvä porukka pelaamassa. Kuntokin nousee kun saa juosta sen pallon perässä ja puolustaa. Paras kaveri taas keskittyy hyökkäämään. Mä puolustan ja paras kaveri on hyökkääjä.
Meillä on ollut aina se peliaika 40 minuuttia. Se menee nopeasti.
Sitten sen pelin jälkeen on ihanaa päästä kuumaan suihkuun.
Tulee rentouttava olo pelin ja suihkun jälkeen.
Siinä sählyssä on hyvä purkaa vitutusta ja paineita jos niitä on.
Mulla ainakin auttaa jos mulla on stressiä.
Nyt mulla ei ole onneksi stressiä. Hyvä fiilis päällä nyt.
Luulen että selviän tästäkin viikosta.
Olen sitten taas tämän viikon viikonlopun täällä. Paras kaverikin on silloin täällä. Menen seuraavan kerran lomille taas parin viikon päästä. Ajattelin silloin mennä vanhempien luokse viettämään viikonloppua. Nähdä isää ja äitiä.
Se on ihan hyvä käydä välillä vanhempien luona. Äiti ainakin ilahtuu.
Ostan porukoille vähän pullaa kun menen kotiin. Juodaan pullakahvit.
Mutta. Nyt katson mitä puen päälle. Menen kaivamaan vaatekaappia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.