IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Loppuviikko vielä lomaa.Keskiviikko 02.01.2019 06:57

Uusi vuosi alkaa. Toivon että tästä on tulossa hyvä vuosi.
Vietin poikaystävän kanssa uutta vuotta. Ja join itseni kipeäksi. Mulla oli pieni krapula eilen ja mä nukuin koko päivän.
Tuli vähän juotua viiniä ja siideriä. Nyt mä taas päätin etten aijo juoda taas vähään aikaan. Mutta kyllä se päärynäviini oli taas niin hyvää kylmänä. Koko pullo meni. Saa nähdä mitä tämä vuosi tuo tullessaan. Varmasti hyviä muistoja kavereiden kanssa. Reissuja on varmasti tänä vuonna taas, Shoppailua on paljon ostan kaikkea kivaa taas..desucon tapahtumat. Kavereiden kanssa vietän paljon aikaa. Siitä tulikin mieleen että tänään mä näen taas kaverit. Tulevat lomilta kotiin. Ihanaa nähdä niitä. Poikaystävä meni taas tänään töihin ja mulla on vielä loppuviikko lomaa. Ensi viikolla menen töihin taas maanantaina.
Hyvällä fiiliksellä. Ihanaa nähdä työkaverit.
Hyvä uutinen on se että saan olla tuolla töissä ainakin tämän vuoden syyskuuhun asti. Nyt on sitten tekemistä tälle vuodelle töissä. Käyn edelleen kolmena päivänä viikossa neljän tunnin päiviä.
Katsoo jos vaikka lisään työtunteja tänä vuonna. Pitää keskustella sitten siitä ohjaajien kanssa mitä mieltä ne on.
Mulla on tänä vuonna taas hyvä viikko ohjelma ja harrastukset siihen päälle. Tästä ei tule mitään tylsää vuotta.
Tekemistä on jokaiselle päivälle ja onneksi on sitten viikonloput mitkä voi ottaa rennosti. Lepää sitten niin jaksaa aina ensi viikon.
Olen täällä tai lomilla. Pyykkiä pitäisi pestä taas ja siivota.
No tänään mä ajattelin siivota kun on koko päivä aikaa.
Kaupassa pitää myös käydä tänään.
Menen varmaan taas lenklle illalla. Pakko liikkua taas kun viikonloppuan lomilla en liikkunut yhtään.
Onneksi kohta alkaa ohjatut kuntosaliryhmät. Paino joko tippuu tai pysyy samana. Pitää myös lenkkeillä.
Olen laihtunut nyt 5 kiloa tänä vuonna. Aika hyvin. Musta tuntuu että mä lihoin taas silloin kun aloin syömään uusia e-pillereitä.
Paino nousi aika paljon silloin. Mutta nyt se on alkanut tippumaan.
Pääsen varmaan bikini kuntoon kesällä.
Pitää sitten ostaa uudet bikinit sen kunniaksi. Menen kesällä niitä sitten shoppailemaan. Sitten kun kesä taas tulee niin pitää shoppailla kaikkea kesävaatetta. Mekkoja ja toppeja..
Mutta nyt alkaa alennusmyynnit. Pitää tehdä tässä lähiaikoina shoppailu reissu taas. Löytää halvalla taas kaikkea kivaa.
Luulen että tänä vuonna on varmasti joku laiva reissu minkä ohjaajat taas järjestää. Pitää sinne sitten alkaa säästämään rahaa jos ostan sieltä laivalta taas uuden Guess laukun.
Mä olen sen päättänyt että tänä vuonna ostan varmaan pari uutta Guess laukkua. Tai edes yhden.
Nyt mä ostan semmoisen isomman Guess laukun mihin mahtuu enemmän tavaraa. Viimeksi ostin semmoisen pienen punaisen laivalta. Uusi Guess lompakko olisi myös kiva. Ostan senkin varmaan tänä vuonna. Ja kaikkea muutakin kivaa aijon shoppailla.
Shoppailu on yksi mun lempi harrastus.
Mä shoppailen aina silleen että ei ihan kaikki rahat mene.
Ostan joka kuukausi jotain pientä kivaa. Vaikka uudet housut tai paita. Cubukselta ostin viimeksi farkut mitkä maksoi vaan 30 euroa.
Näyttää hyvältä päällä. Eikä ollut kalliit farkut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.