IRC-Galleria

Miittis

Miittis

ヅ ★❤★ (◕‿◕✿) ♥ Doudemo ii lukekaa blogiani jos kiinnostaa ;P

Selaa blogimerkintöjä

Mukavasti meni loma.Maanantai 22.04.2019 05:06

Pääsiäisloma meni mukavasti. Olin porukoilla yhden yön ja loppu viikonlopun poikaystävän luona. Nopeasti meni taas viikonloppu mutta oli ihan mukavaa. Pääsi taas poikaystävän kanssa viettämään laatuaikaa. Viime viikonloppuna me ei nähty. Saunottiin viikonloppuna ja katseltiin leffoja. Nukuin pitkään myös. Mun unirytmi on taas sekaisin. Heräsin taas neljän jälkeen. No onneksi on tää päivä vielä vapaata. Huomenna taas töihin. Kohta on muuten vappu ja ajattelin silloin taas lähteä lomille. Katsoo jos vaikka joisi vappuna jotain.
Päärynäviiniä ja siideriä. Fiiliksen mukaan. Voisi olla ulkona jos on hyvä sää. Oltiin poikaystävän kanssa ulkoilemassa viikonloppuna. Oli niin hyvä ja lämmin sää. Nyt tällä viikolla pitäisi vissiin olla jo 20 astetta lämmintä. Ihanaa. Mukavaa kävellä töihin kun on lämmin sää. Hyvästi pakkaset! Aijon mennä tänään lenkille kun on hyvin aikaa.
Iltapäivällä. Saa vähän liikuntaa taas. Aijon tällä viikolla hankkia sen salikortin. Onneksi ei ole kaukana. Toi sali on ihan tuossa vieressä niin sinne kävelee alle viidessä minuutissa.
Eikä se salikortti ole onneksi kamalan kallis. Alan sitten taas käymään salilla säännöllisesti. Etten ihan jää tänne sohvanpohjalle.
Tekee vaan kropalle hyvää kun käy salilla.
Netflixiin on tullut taas hyviä leffoja mitä pitäisi katsoa. No mulla on tämän viikonloppuna aikaa katsoa koska olen viikonlopun täällä.
Sitten sinne oli tullut yksi zombisarja mikä pitäisi myös katsoa.
Animea pitää katsoa taas eteenpäin.
Paljon katsottavaa. Tänään ei vissiin tule salkkareita. Pyhäpäivä.
Huomenna sitten taas näkee. Odotan jo innolla kesää ja sitä että pääsee shoppailemaan kesävaatteita.
kaikkea semmoista mikä näyttää hyvältä päällä kesällä.
Paljon eri värejä. Mekkoja ja toppeja.
Legginsejä..uudet ballerinakengät haulaisin myös. Mulla on yhdet semmoiset pinkit. Olisi kiva jos on myös toiset. Pystyy vaihtelemaan.
Sitten tosiaan kun kesä tulee ja ilmat lämpenee kunnolla niin otan sen mun Guesskorun käyttöön. Näyttää hyvältä kaulassa topin kanssa. Pitää muistaa ottaa se aina pois kaulasta kun menee suihkuun. Tänään on tullut taas rahaa kelalta. Ajon nyt taas säästää seuraavan kuukauden ainakin niin sitten kesällä on shoppailurahaa.
Desuconiin menee myös taas rahaa kesällä.
Mennään taas sinne kaverin kanssa. Liput on jo hommattu.
Nyt alan kuuntelemaan vähän musiikkia. Ja menen varmaan kohta taas nukkumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.