IRC-Galleria

Miittis

Miittis

ヅ ★❤★ (◕‿◕✿) ♥ Doudemo ii lukekaa blogiani jos kiinnostaa ;P

Selaa blogimerkintöjä

Onneksi on hyvä lääkitys.Lauantai 28.03.2020 07:45

Heräsin jo tänään vähän ennen seitsemää. Aamukahvit on juotu taas.
Uusi päivä taas alkaa. Toivon että tästä tulee hyvä päivä. Menen taas kaverin kanssa lenkille iltapäivällä. Ulkona paistaa vieläkin aurinko. Mikä onneksi piristää paljon mieltä tämmöisenä aikana. Uusimaa on nyt sitten eristetty. Ikävintä on se, että poikaystävä asuu siellä ja nyt me ei sitten nähdä moneen viikkoon. Mutta hyvää kannattaa aina odottaa. Uskon että meidän suhde kestää tämän tilanteen. Onneksi voi soittaa aina toiselle tai sitten on videopuhelut. Ikävä on ja niin on varmasti myös poikaystävällä. Kaikki kyllä järjestyy. Nyt pitää vaan odotella.
Mennä hetki ja päivä kerrallaan. Onneksi eilen tuli telkasta illalla salkkarit ja posse. Posse oli taas hauska. Salkkarit on mennyt taas jännään suuntaan. Taas tapahtuu. Onneksi mua ei nyt ahdista yhtään.
Aika rauhallinen olo tällä hetkellä. Varmaan myös johtuu siitä että nukuin tosi hyvin viime yön. Jaksaa taas tämän päivän. Eilen mä nukuin päikkärit. Oli mukavaa nukkua. Nukun ehkä tämän aamupäivän jos mua vaan nukuttaa. Verikokeet on taas ensi kuun 16 päivä. Aamupäivällä on aika taas. Pakko vaan käydä leponex lääkkeen takia. Voin sanoa että on hyvä lääke. Pystyy sen avulla elämään tätä elämää jotenkin.
Ei ole harhoja eikä ahdistusta kauheasti kun syön sitä lääkettä.
Pystyy aika hyvin elämään normaalia elämää. Harhoja ei ole ollut pitkään aikaan taas. Mikä on hyvä juttu. En ole joutunut nyt syömään edes rauhottavia. Mulla menee nyt ihan hyvin.
Vaikka nyt on koronaa, niin mä elän tätä mun elämää täysillä.
Nautin joka ikisestä päivästä kun vaan pystyy. Voi tapahtua ihan mitä tahansa vielä. Onneksi en pelkää koronaa. Olen vaan todennut jos se tulee mulle niin tulee. Sitten ollaan sairaana.
Tuskin mä edes kuolen siihen. Mulla on aika hyvä vastustuskyky.
Olen harvoin kipeä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.