IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pientä masennusta.Torstai 09.04.2020 07:22

Nyt on käyty apteekissa. Leponexit riittävät taas muutamalle viikolle. Apteekissa ei ollut onneksi kauheaa ruuhkaa kun kävin. Pääsin heti tiskille kun otin vuoronumeron. Ostin samalla sebamed suihkusaippuaa. Piti sitäkin ostaa koska oli loppu. Eilen oli vähän masentunut olo. Mutta sitten illalla taas piristyin. En tiedä minkä takia mulla oli semmoinen olo. Josain syystä. Ei sitä aina jaksa olla iloisella päällä. Välillä tulee tuo masentunut olo mutta mulla se menee aika nopeasti ohi. Se aina kestää sen päivän tai pari. Kävin eilen taas lenkillä niin se onneksi piristi mieltä. Nyt on jo torstai. Huomenna alkaa taas viikonloppu. Mun mielestä nämä viime viikot ovat menneet todella nopeasti. Mikä on vaan hyvä niin nopeammin on tämä koronatilanne ohi. Huomenna tulee taas posse mikä piristää mieltä. Saa taas kunnolla nauraa.
Katsomme sen taas parhaan kaverin kanssa. Eilinen salkkari jakso oli aika hauska. Aki ja Noel tappeli baarissa. Joutuivat putkaan. Oli aika hauska kohtaus. Naurettiin parhaan kaverin kanssa.
Pakko katsoa taas tänään salkkarit. Mitä seuraavaksi tapahtuu.
Olen melkein saanut siivottua. Pitää vielä mopata lattiat ja pestä vessa. Pyykkiä pesen taas tänään aamulla kun on aikaa.
Uskon että tästä tulee parempi päivä mitä eilen. On onneksi parempi fiilis. En ole onneksi nyt joutunut syömään rauhottavia.
Mikä on vaan hyvä. Pärjää ilman niitä. Mutta jos joskus tulee niin ahdistava olo taas ettei se mene ohi niin siinä vaiheessa otan aina sen rauhottavan. Heti alkaa aina helpottaa.
Seuraava lääke mitä pitää hakea seuraavaksi on masennuslääke.
Alkaa nekin loppua. Haen niitä sitten taas ensi viikolla. Tälle viikolle riittivät vielä masennuslääkkeet. Masennuslääke on mun aamulääke.
Muita lääkkeitä mulla ei mene aamulla kun se.
On hyvä lääke. Lievittää samalla ahdistusta. Mutta nyt jatkuu taas siivoaminen. Laitan musiikit soimaan taustalle. Tulee hyvä fiilis taas kun kuuntelee samalla hyvää musiikkia. Ihanaa kun nyt ei enää masenna. Nyt pitää taas nauttia tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.