IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pääsiäinen. Olisin kovasti halunnut viettää sitä poikaystävän kanssa.
Mutta nyt vietän sitä onneksi kavereiden kanssa. Ei tarvitse olla yksin pääsiäisenä. Tulee ihan varmasti mukavaa. Eilen oli tosi hyvä päivä.
Ei yhtään masentanut. Olin aika iloinen koko päivän. En eilen jaksanut lähteä lenkille mutta tänään taas ajattelin mennä iltapäivällä.
Mukavaa kun ei enää masenna. Kesti vaan sen pari päivää. Olen vaan nyt koittanut ajatella mukavia asioita mitä mulla on elämässä tällä hetkellä. Saan niistä paljon iloa. Enemmän iloa saisin jos näkisin poikaystävän. Kyllä me pian taas näemme. Mä heräsin jo tänään puoli seitsemän. Ei enää nukuttanut. Joten päätin nyt herätä ja join aamukahvit. Nyt ei nukuta yhtään. Mä olen aina aamuihminen. Tykkään joka aamu herätä aikaisin. Kirjoitan aina blogia aamulla. Sillä mun päivä aina lähtee käyntiin. Mukavasti. Uskon että tänään ei masenna tai ahdista. Nautin tästä päivästä. Pitää kohta muistaa ottaa aamulääkkeet. Odotan jo innolla kesää. Sekä sitä että pääsee sitten taas kunnolla shoppailemaan kun kaupat aukeaa.
Ostan kaikkea kivaa vaatetta. Mulla on sitten aika kivasti rahaa tuhlata nyt kun voi vaan säästää. Mennään kavereiden kanssa shoppailemaan.
Ei tarvitse yksin shoppailla. Aijon käydä myös shoppailemassa tokmannilla koska se on ainakin auki. Siellä myydään mun mielestä ihan kivoja vaatteita. Viime kesänä mä ostin pari kivaa mekkoa sieltä. Aijon myös varmaan nytkin ostaa sieltä mekkoja kun tulee myyntiin. Aijon tänäkin kesänä pitää niitä mekkoja päällä mitä ostin viimeksi. Mekkoja ei koskaan ole liikaa. Mulla sopii kaikki mahdolliset mekot mitä vaan on. Kaiken väriset menee. Aijon nyt myös ostaa rintaliivejä kun kesä on tulossa.
Niitä pitää olla. Ostan ainakin parit tuolta tokmannilta.
Siellä oli 15 eurolla rintaliivejä myynnissä. Ihan sopiva hinta.
Ei niin kalliita. Käyn varmaan tässä tai ensi kuussa ostamassa ne.
Kumminkin ennen kesää. Onneksi tokmannille ei ole pitkä matka.
Kävelymatkan päässä. Kohta alan kuunnella jotain hyvää musiikkia.
Tulee perjantai fiilis päälle. Tänään tulee taas posse. Pakko katsoa.
Katsomme sen taas parhaan kaverin kanssa. Menen taas illalla sen luokse. Saa taas kunnon naurut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.