IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Arki alkaa.Tiistai 14.04.2020 07:12

Arki taas alkaa pääsiäisen jälkeen. Ihan kiva että arki taas alkaa. Menee päivät nyt vähän nopeammin. Tänään on ohjelmassa ainakin pyykinpesua ja lenkkeilyä. Mennään kaverin kanssa taas tässä aamulla lenkille. Ulkona näyttää olevan taas lunta. Se kyllä sulaa nopeasti pois.
Eilen oli taas mahtava ilma. Aurinko vaan paistoi. Kävin eilen pari kertaa lenkillä. Aamulla ja iltapäivällä. Eilinen salkkari jakso oli jännä. Pupu jäi kiinni ja Elina palasi. Tänään pakko taas katsoa salkkarit.
Tänään pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosettiin. Masennuslääke pitää hakea tällä viikolla. Sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Leponexia on vielä parille viikolle. Sitä ei tarvitse vielä hakea.
Rauhottavia mulla on vaikka kuinka paljon koska en ole onneksi joutunut syömään niitä useammin. Aika harvoin onneksi menee se rauhottava. Mikä on vaan hyvä juttu. Fiilis on tällä hetkellä ok.
Ei onneksi masenna tai ahdista. Uskon että tänään on hyvä päivä.
Näkee kavereita taas tänään. Mikä on päivässä ihan parasta.
Piristää paljon mieltä. Kavereiden seura.
Vitsaillaan ja nauretaan paljon. Poikaystävää on kova ikävä ja mä kaipaan kovasti sen seuraa. Vielä pitää jaksaa ennen kun taas näemme. Uskon että aika menee kyllä äkkiä. Ajattelin varmaan tänään mennä sinne apteekkiin. Samalla käyn kaupassa.
Saa ne lääkkeet haettua. Sitten ei taas tarvitse mennä vähään aikaan apteekkiin. Verikokeet on sitten taas jossain vaiheessa. Varmaan jo tässä kuussa. Joutuu käymään kerran kuussa leponex lääkkeet takia. Onneksi en pelkää neuloja. Olen tottunut.
Mutta. Tästä tulee hyvä päivä. Ihan kivasti ohjelmaa tänään niin päivä menee äkkiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.