IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt vaan säästää rahaa.Torstai 16.04.2020 07:49

Se on taas torstai. Huomenna alkaa taas viikonloppu. Nopeasti menee nyt nää päivät mikä on vaan hyvä. Ei tunnu hitaalta ainakaan mun mielestä. Uskon että seuraava kuukausi menee nopeasti. Olo on ollut ihan ok. Eilen mulla oli kova päänsärky. Mutta se meni onneksi ohi kun kävin aamulla lenkillä eilen. Aivot saivat vähän happea. Ei tarvinnut ottaa onneksi särkylääkettä. Tänään on ohjelmassa siivoamista, käydä kaupassa ja apteekissa. Sekä lenkkeillä. Nähdä myös kavereita.
Siinä tämä mun päivä menee kivasti. Haen ne masennuslääkkeet apteekista. Sitten on sitä lääkettä taas. Muutamaksi kuukaudeksi.
Posse ei enää tule huomenna. Mutta salkkarit onneksi tulee.
Salkkareissa taas tapahtuu. Pakko katsoa. Eilen katsoin taas vikings sarjaa pari jaksoa eteenpäin. Viikonloppuna pidän sen sarjan katsomismaratoonin. Vielä on monta jaksoa jäljellä sitä. Pari kautta.
Tänään pitää taas pestä pyykkiä. Lakanat ja vaatteet. Sitten ei tarvitse pestä pyykkiä taas muutamaan päivään. Pesen aina pari kertaa viikossa pyykkiä. Onneksi on hyvä pesukone tuolla alakerrassa.
Se pesee nopeasti. Sekä helppo käyttää. Mun pitää jossain vaiheessa siivota tuo mun vaatekaappi. Se on vähän sotkuinen. Heittää samalla vanhoja vaatteita pois mitä ei enää käytä.
Sitten taas ostaa uusia vaatteita jossain vaiheessa. Sitten kun mä joskus pääsen sinne cubus liikkeeseen shoppailemaan niin ostan parit housut sieltä. Mä ostan melkein kaikki noi housut cubus liikkeestä. Sekä farkut. Siellä myydään kivoja farkkuja.
Pitää niitäkin ostaa taas jossain vaiheessa. Vaikka syksyllä.
Eka mä nyt ostan kesävaatteita kun kesä tulee.
Mekkoja ja toppeja. Nyt onneksi vaan säästää rahaa kun ei tarvitse lähteä muualle kun kauppaan ja apteekkiin. Raha asiat ovat hyvin.
Rahaa on. Pitää siitäkin asiasta nauttia.
Mutta nyt alan imuroimaan. Saa kämpän kuntoon taas. Uskon että tänään on taas hyvä päivä. Pitää nyt vaan nauttia tästä hyvästä olosta. Vielä kun vaan pystyy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.