IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kävin eilen siellä apteekissa. Ei ollut yhtään ruuhkaa. Pääsin heti kassalle. Sain nyt haettua ne leponexit. Nyt on taas kaikkia lääkkeitä.
Ei tarvitse hetkeen hakea mitään. Tänään on paljon liikuntaa. Mikä on vaan hyvä juttu. On aamulenkki taas ja iltapäivällä pääsee pelaamaan jalkapalloa. Kyllä kunto nyt vaan nousee. Eilen satoi lunta. Nyt taas paistaa aurinko. Se lumi kyllä ihmetytti. No pääasia ettei enää sada lunta. Nyt pitää kesän vaan tulla! Lumi saa hävitä.
Lemmen viemää ja salkkarit jäivät eilen jänniin kohtiin. Tänään pitää taas katsoa. Mitä sitten tapahtuu. Katson ne ohjelmat kavereiden kanssa yhdessä. Kivempi katsoa kaverin kanssa kun yksin.
Nukuin tosi hyvin viime yön. Heräsin tänään jotain seitsemän jälkeen.
Aamukahvit on juotu. Nyt olen ihan hereillä. Vahva kahvi aina herättää joka aamu. Olo on hyvä tällä hetkellä. Ei ahdista yhtään. Nautin taas tästä hyvästä olosta. Niin pitkään kun vaan pystyy. Hyvä asia on myös se etten olen pitkiin aikoihin syönyt rauhottavia. En enää muista milloin mä söin viimeksi niitä. Siitä on jo aikaa. Muutama viikko varmaan. Onneksi ei joudu jatkuvasti syömään rauhottavia. Niitä aina joutuu syömään silloin kun on todella paha ahdistus tai harhat iskee. Se lääke auttaa heti niihin. Skitsofrenia ei ole mikään kiva sairaus. Olen onneksi oppinut elämään tämä sairauden kanssa.
Siinä meni hetki. Nyt elämä on paljon helpompaa.
Hyväksynyt itsensä semmoisena kuin on.
Nyt mä nautin elämästä täysillä. Sitä ei voi tietää koska täältä lähtee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.