IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt vaan säästän rahaa.Torstai 14.05.2020 07:41

Eilen meni kivasti päivä. Mä siivosin jo eilen niin tänään ei tarvitse siivota. Vein jopa matot tuulettumaan. Imuroin ja moppasin kunnolla.
Nyt on kiva kun siisti kämppä. Pyykkiä pitää pestä vielä tänään.
Olen menossa tänään apteekkiin ja kauppaan. Apteekista pitää ostaa lisää särkylääkettä. Panadolia. Eilen meni vikat särkylääkkeet. Niin nyt pitää ostaa lisää. Onneksi särkylääkkeet eivät ole kamalan kalliita.
Ajattelin kaupasta ostaa samalla viikonloppu herkut. Eli varmaan sipsiä.
En ole taas pitkään aikaa syönyt niitä.
Fiilis on ollut viime päivinä hyvä. Olen ollut iloisella päällä ja ajattellut vaan positiivisesti. Kaikki kyllä järjestyy. Hetki ja päivä kerrallaan.
Olen nähnyt mun kavereita joka päivä. Niistä mä saan paljon voimaa.
Onneksi asutaan kaikki samassa paikassa. Sekä saadaan nähdä toisiamme. Kaikki eivät välttämättä saa nähdä kavereita tämmöisenä aikana. Niin kuin mä en nyt saa nähdä poikaystävää.
Ikävä on kova. Me soitellaan paljon toisilemme päivän aikana.
Sekä on videopuhelut. Kyllä me selviämme! Pian taas näemme toisemme. On huomannut että rahaa on säästynyt paljon tilille korona aikana. Se on vaan positiivinen ylläri. Nyt mä ajattelinkin vaan säästää.
Siitä tulee todella hyvä mieli kun säästää. On rahaa jos tulee jotain yllätyksiä. Ei tarvitse stressata rahasta. Sitä on.
Sitten kun olen säästänyt paljon rahaa, niin ostan sen uuden Guess laukun kun tulee hyvä hetki. Siinä on mun seuraava hankinta.
Niin ja desuconiin myös alan säästämään rahaa mikä on taas ensi vuonna. Nyt on hyvin aikaa vaan säästää. Niin ja rahaa menee taas tietysti silloin kun olen menossa poikaystävän luokse viikonlopuksi.
Ostetaan aina ruoat ja juomat. Mutta nyt ajattelin kuunnella vähän musiikkia. Pyykit vien kohta. Tästä tulee hyvä päivä! Aurinko paistaa. Menen varmaan taas illalla lenkille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.