IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilinen ilta oli aika rankka. Tuli todella huono olo ja ahdisti ihan hirveästi. Mutta selvisin ilman rauhottavaa. Onneksi kun otti iltalääkkeet niin nekin rauhoitti mun oloa. Nukuin onneksi hyvin viime yön.
Mulla on ollut nyt viime aikoina stressiä. Mutta luulen että nyt alkaa taas helpottaa. Ei sitä aina voi hyvin. Välillä tulee se ahdistus. Mutta uskon että tämä on parempi päivä kun taas eilinen. Nyt mua ei onneksi ahdista. Mikä on hyvä. Tänään mulla on jonkin verran tekemistä. Pitää siivota, pestä pyykit, käydä apteekissa ja kaupassa..Leponexit pitää hakea. Luulen että tänään saan ne. Sitten on sitäkin lääkettä taas.
Masennuslääkkeet haen taas ensi viikolla. Kolmen kuukauden annoksen. Niitä ei sitten ihan heti tarvitse hakea. Riittävät niin pitkään.
Ulkona näyttää olevan kiva ilma. Tällä hetkellä aurinko näköjään paistaa. Saa nähdä tuleeko vettä. Olen menossa taas illalla lenkille. Jos sataa vettä silloin niin sitten en mene. Tänään en näe kavereita. Näen ne taas huomenna. No ihan kiva olla välillä yksinkin. Huomenna menen taas parhaan kaverin luokse. Katsotaan pihlajasatu. Tänäänkin pitää katsoa se. Mielenkiintoinen. Animea varmaan katson taas tänään kun on aikaa. Mutta. Nyt alan kohta syömään aamupuuron ja alan siivota.
Pyykit kerään jo valmiiksi. Vien ne hetken päästä pesuun. Voisi laittaa jotain hyvää musiikkia soimaan taustalle kun siivoaa. Kivempi siivota.
Onneksi huomenna alkaa taas viikonloppu. Saa taas vähän levättyä.
Varmaan ensi viikon viikonloppuna olen menossa vanhempien luokse. En ole taas käynyt vähään aikaan niin nyt on ihan kiva mennä sinne taas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.