IRC-Galleria

Miittis

Miittis

ヅ ★❤★ (◕‿◕✿) ♥ Doudemo ii lukekaa blogiani jos kiinnostaa ;P

Selaa blogimerkintöjä

Hämeenlinnaan mökille.Keskiviikko 05.08.2020 06:45

Tänään olen lähdössä mökkeilemään Hämeenlinnaan. Olemme yhden yön siellä. Meitä lähtee sinne porukka ja mun toinen kaveri. Paras kaveri jätti tämän reissun väliin. Mutta onneksi mun toinen kaveri lähtee niin on sitten seuraa. En ole moneen vuoteen käynyt Hämeenlinnassa.
Nyt on luvattu hyvää säätä parille päivälle. Ei sada vettä. Mikä on hyvä.
Olen melkein pakannut kaikki kamat. Loput pakkaan ennen lähtöä. Me lähetään siinä puoli yhden aikoihin. Matka kestää sen parisen tuntia varmaan. Nyt ennen lähtöä pitää siivota kämppä. No onneksi tässä on aamu aikaa siivota. Mun piti eilen jo siivota mutta en jaksanut.
Alan heti siivoilemaan kun saan blogin kirjoitettua. Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Kiva lähteä reissuun. Tänään en näe lemmen viemää tai salkkareita. Katson ne jaksot sitten huomenna illalla kun tulemme takaisin. Heräsin jo tänään kuudelta. En saanut enää unta.
Aamukahvit on juotu. Nyt olen herännyt. Kahvi herättää aina joka aamu. Eilen menin jo kahdeksalta nukkumaan. Jaksoin katsoa salkkarit.
Lääkedosetti pitää ottaa mukaan reissuun. Niin saa lääkkeet otettua.
Ostin reissuun pari limupulloa. Juon niitä sitten kun ollaan saunottu. Siellä mökillä on sauna. Illalla sitten saunotaan. Saa nähdä millainen mökki se sitten on. Varmaan aika iso niin mahdumme sinne kaikki.
En ole mökkeillyt yhtään kesällä. Tää on eka mökkireissu tänä kesänä.
Ihan kiva. Pääsee edes kerran mökille. Aijon nauttia täysillä tästä reissusta. Tulee varmasti kivaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.