IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Alan käydä taas salilla.Tiistai 18.08.2020 07:30

Maanantai päivästä on selvitty. Ihan hyvin meni päivä. Kävin kaupassa ja tein ruokaa. Kinkkukiusausta. Tuli todella hyvää. Loput pistin pakkaseen. Tänään teen mifusta kastikkeen. Pastan kanssa. Siinä on taas hyvä ruoka tälle päivälle. Olo on aika hyvä tällä hetkellä. Kävin eilen lenkillä illalla. Kävelin taas sen pururadan. Hyvä lenkki. Tuli hyvä olo lenkin jälkeen. Syyskuussa alan käydä taas salilla. Pari kertaa viikossa. Maanantaina ja keskiviikkona. Hyvä niin pääsee sinne treenaamaan. Menen aina illalla sinne. Odotan jo innolla. Ajattelin tokmannilta katsoa olisiko siellä noita david urheiluvaatteita niin ostaisi uudet legginsit ja topin. Ne ei ole onneksi kamalan kalliita.
Hyvin pystyn ostamaan. Alkukuusta voisin ostaa ne kun tulee rahaa.
Tänään olen iltapäivällä menossa pelaamaan jalkapalloa yhden porukan kanssa. Pelataan aina kerran viikossa tiistaina. Se on hauskaa. Juosta sen pallon perässä ja tehdä maaleja. Mulla on niin hyvä kunto että mä jaksan todella hyvin juosta siellä kentällä. Sitten kun olet juossut sen puolisen tuntia niin voin sanoa että todella hyvä olo tulee sen jälkeen.
Onnistunut fiilis. Salkkarit jäi aika mielenkiintoiseen kohtaan. Pakko katsoa taas tänään. Tänään katson salkkarit yksin. En näe parasta kaveria tänään. Huomenna sitten taas näemme.
Mutta onneksi aamu on lähtenyt hyvin käyntiin ja luulen että tästä on tulossa ihan mukava päivä. Kaupassa käyn jossain vaiheessa.
Varmaan käyn ennen pelejä. Loppu illan voi ottaa ihan rennosti.
Kohta otan aamulääkkeet ettei unohdu. Nyt ei tarvitse hakea mitään lääkettä vielä. Leponex on taas seuraava lääke mikä pitää hakea.
Olen käynyt verikokeissa niin saan sitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.