IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Shoppailua syksyllä.Perjantai 21.08.2020 07:28

Perjantai. Viikonloppu taas alkaa. Nopeasti nää päivät vaan menee.
Hyvin olen jaksanut koko viikon. Ei ole ollut mitään ahdistusta. Tai harhoja. Onneksi on hyvä lääkitys päällä niin selviää. Kävin eilen kaupassa. Tuli ostettua vaikka mitä herkkuja: Sipsiä, jäätelöä, limua...
Eiköhän niillä pärjää viikonloppuna. Söin melkein kokonaan sen litran jäätelön. Eilen illalla mulla oli jotain ihmeellistä rintakipua. Otin särkylääkkeen niin se vähän auttoi. Eka pelästyin että saan jonkun sydänkohtauksen. Varmaan joku lihas oli kipeä. Nyt mulla ei ole mitään kipua. Olin eilen illalla todella väsynyt niin nukahdin sohvalle ja nukuin siinä koko yön. Nyt mä heräsin puoli seitsemän aikoihin.
Aamukahvit on juotu. Nyt kämppä on taas siisti. Sain eilen siivottua ja pestyä pyykit. Tänään teen ruoaksi jauhelihakeittoa. Se on helppo ruoka. Keittää vaan kaikki kattilassa. Tänään on tullut taas rahaa kelalta niin saan niistä rahoista siirrettyä 50 euroa säästötilille.
Säästäminen tekee hyvää. Nautin siitä että säästää rahaa. Ei tarvitse tuhlata. Sitten jos tulee jotain yllätys laskuja niin sieltä säästötililtä voi vaikka ottaa rahaa niihin. Lahden trioon on avattu se New yorker liike.
Pakko päästä sinne sitten jossain vaiheessa shoppailemaan.
Se on yksi mun lempi vaateliike. Katsoo mitä kaikkea kivaa sieltä sitten löytää. Aijon tässä syksyn aikana käydä siellä. Toinen vaateliike missä haluan myös käydä on cubus. Sieltä mä ostan seuraavat farkut tai housut. Tarvitsen nyt syksyksi uusia housuja.
Pitäisi myös ostaa uusia t-paitoja ja toppeja. Tokmannilta käyn jossain vaiheessa taas ostamassa uusia rintaliivejä.
Shoppailu on vaan paras harrastus. Rahaa on ostaa vaikka mitä.
Kun vaan eka säästää. Mutta alan nauttimaan tästä perjantai päivästä. Parhaan kaverin kanssa vietetään taas iltaa tänään. Katsomme salkkarit. Mun pitää tänään katsoa eilinen salkkari jakso.
Mä nukahdin eilen niin en katsonut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.