IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Parhaalla kaverilla on ehkä korona.Torstai 17.09.2020 07:39

Sain eilen kuulla parhaalta kaverilta huonoja uutisia. Hän on altistunut näköjään koronalle. Se on menossa tänään testeihin. Toivon että ei ole saanut koronaa. Mä jo vähän arvasin että joku meistä kohta saa varmaan sen. Nyt mennään taas vaan hetki ja päivä kerrallaan. Ei voi tietää mitä huomenna sitten tapahtuu. Kaikki voi tulla ihan yllätyksenä.
Voi tapahtua ihan mitä vaan! En ole menossa vanhempien luokse viikonloppuna. Ihan tämän koronan takia. Katsoo sitten koska pääsee pois täältä. Mutta ei nyt tällä hetkellä. Olen täällä ja sekin voi olla että jos parhaalla kaverilla on se korona, niin mäkin olen tavallaan altistunut sille koska olin viime maanantaina sen luona. Eli kohta ollaan varmaan karanteenissa kaikki. Kevät meni meillä tosi hyvin ettei kukaan silloin sairastunut koronaan. Nyt tilanne on vähän eri.
Tämmöistä tämä koronaelämä on. Muuten mulla on ihan hyvä olo. Ei ahdista onneksi. Olen tottunut tähän koronatilanteeseen. Enkä mä pelkää sitä jos korona iskee. Sitten jos se tulee niin tulee.
Tänään mulla on ohjelmassa siivoilua ja pyykinpesua. Ruoaksi teen kinkkukiusausta. Hyvä ruoka tälle päivälle. Tänään aijon taas lenkkeillä.
Kaupassa pitää myös käydä. Mulla on pari bb jaksoa katsomatta. Katson ne tänään sitten kun tulee hyvä hetki. Nyt olen hereillä kun sai juotua aamukahvit. Alan innolla siivoilemaan. Musat taustalle soimaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.