IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään liikuntapuistoon.Lauantai 19.09.2020 07:46

Hyvin nukutti viime yö. Nyt mä heräsin seitsemältä. Aamukahvit join äsken ja nyt olen ihan hereillä ja valmiina uuteen päivään. Tänään on ainakin ohjelmassa lenkkeilyä aamulla ja iltapäivällä ajattelin mennä liikuntapuistoon treenaamaan. Sinne on tullut uusia laitteita mitä haluan mennä kokeilemaan. Nyt kun on hyvä sää niin voi ihan hyvin mennä sinne. Tuskin tänään sataa vettä. Olin eilenäkin lenkillä. Kävin aamulla ja illalla. Voin sanoa että se tekee hyvää mielelle ja kropalle. Mulla tuo lenkkeily auttaa ahdistukseen ja masennukseen. Tulee aina hyvä olo lenkin jälkeen. On saanut samalla liikuntaa. Mulla on hyvä kunto niin jaksan liikkua. Kun mua alkaa ahdistaa niin menen mielummin lenkille kun otan sen rauhottavan. Voin sanoa että toimii mulla.
Tuntuu oudolta kun ei saa nyt nähdä parasta kaveria. Ollaan viestitelty joka päivä. Kyllä tää aika menee äkkiä ja taas näemme.
Tänään pitää taas katsoa eilinen bb jakso. Se on menossa mielenkiintoiseen suuntaan. Siinä taas tapahtuu vaikka mitä! Saa nähdä ketkä joutuvat häätöäänestykseen. Sekä että kuka lähtee?
Salkkarit jäi taas niin jännään kohtaan että en malta odottaa seuraavaa jaksoa. Mä olen ihan varma että Nella ei halua sitä lasta. Mutta. Siinäkin voi tapahtua ihan mitä vaan. Sekin voi olla että se pitää sen lapsen.
Ensi viikolla se selviää. Mutta. Rento lauantai päivä ja aijon tänään nauttia ulkoilusta. Nyt pitää nauttia koska vesisateet tulee sitten taas jossain vaiheessa. Sitten joutuu olla sisällä. Voin sanoa että ihan hyvä fiilis tällä hetkellä. Menee ja elää hetki kerrallaan. Huomista päivää en edes aijo vielä miettiä! Voi tapahtua ihan mitä vaan.
Mutta uskon että kaikki kyllä järjestyy jotenkin. Olen rauhallisin mielin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.