IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viimeiset antibiootit.Tiistai 13.10.2020 07:37

Eilenä oli aika väsynyt olo. Mulle tuli myös alilämpöä ja paleli koko ajan.
Totesin sitten vaan etten nyt mene salille. Mä lepäsin eilisen illan.
Nyt on vähän parempi olo. Huomenna uusi yritys mennä taas salille.
En meinannut jaksaa herätä tänä aamuna. Mutta pääsin ylös. Aamukahvit join äsken. Nyt olen ihan hereillä.
Big brotherissa taas tapahtuu. Taloon menee neljä uutta asukasta. Ei vitsit menee jännäksi! Katson tänään taas sen eilisen jakson. Niillä on myös aika kiva viikkotehtävä. Pakko seurata mitä siinä tapahtuu.
Saa nähdä onnistuuko niiden viikkotehtävä. Mua edelleen harmittaa että Roope lähti talosta. Se oli niin paras. No onneksi Joel ja Marko ovat talossa vielä. Ne on mun suosikit tällä hetkellä. Saa nähdä millaisia ovat ne uudet asukkaat. Toivon että ovat mielenkiintoisia. Jos niistäkin tulee mun lemppareita. Tänään teen ruoaksi tonnikalakiusausta. Yksi mun lempi ruoka. Aineet sekaisin ja uuniin 40 minuutiksi. Hyvä ruoka.
Tänään olen menossa taas aamulenkille mistä on tullut mulle nyt joka aamu tapa. Siinä jotenkin aina herää ja päivä lähtee hyvin käyntiin kun saa raitista ilmaa. Tänään mulla menee vikat antibiootit. Sitten kuuri on syöty. Ovat auttaneet mutta huono puoli on ollut niissä se että pistävät väsyttämään. Ei oikeen jaksa tehdä mitään. Mutta nyt tulee taas varmasti paljon enemmän energiaa niiden jälkeen. Jaksaa taas.
Luulen että tästä on tulossa ihan hyvä päivä. Sählypelit on tänään.
Pelaan nyt kevyesti kun on ollut tämä lääkekuuri.
Mutta ihan kivaa päästä taas pelaamaan. Yksi mun lempi harrastus.
Siinä kunto vaan nousee kun juoksee kentällä.
Mulla on tosi hyvä kunto ja mä nautin ihan siitä. Jaksan kävellä pitkiä matkoja. Pidän myös koko ajan huolta mun kunnosta käymällä lenkillä joka päivä. Saa samalla raitista ilmaa. Mikä piristää mun mieltä paljon. Se lenkkeily lievittää myös ahdistusta. Mulle tulee aina todella hyvä olo lenkin jälkeen. Silloin ei enää ahdista. Eikä joudu ottamaan sitä rauhottavaa. Suosittelen liikuntaa. Siitä tulee aina hyvä olo!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.