IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Siivoan joka nurkan.Torstai 26.11.2020 07:18

Tänään teen kunnon siivouksen kämppään. Vien matot ulos tuulettumaan sekä imuroin ja moppaan joka ikisen nurkan. Pesen myös samalla pyykkiä tässä aamulla kun on aikaa. Sitten on kiva kun kämppä on siisti. Alan heti siivota kun saan kirjoitettua blogin.
Olo on tällä hetkellä todella hyvä. Alku viikko oli vähän perseestä mutta nyt alkaa helpottaa. On paljon parempi olo eikä yhtään ahdista.
Huomenna alkaa taas viikonloppu. Otan ihan rennosti. Saa silloin taas levättyä. Tuskin tulee harhoja tai ahdistusta. Aijon ulkoilla paljon viikonloppuna. Mikä tekee mielelle taas hyvää. Toivon vaan ettei vettä sada kauheasti. Kävin eilen apteekissa ja kaupassa. Nyt on taas karpalokapseleita. 20 päiväksi. Käyn sitten taas ensi kuussa hakemassa lisää niitä kun loppuvat. Pieni paketti niitä maksaa vaan 12 euroa.
Hyvin pystyn ostamaan niitä joka kuukausi. Leponex lääkettä pitää taas hakea ensi viikolla kun on eka käynyt verikokeissa. Mulla on verikokeet ensi viikon tiistaina. Nyt tämä sairaus ei ole haitannut mun elämää.
Hyvin pystyn nyt elämään sen kanssa ja hyväksynyt että aina ei voi olla hyvä päivä jos harhat iskee. Mutta sitten huomaa että seuraava päivä on sitten aina parempi. Onneksi olen oppinut elämään hetki ja päivä kerrallaan. Sitä ei voi koskaan tietää mitä seuraavana päivänä tapahtuu. Voi tapahtua ihan mitä tahansa. Onneksi mulla on hyvä lääkitys päällä. Niin pystyy elämään tätä elämää jotenkin.
Onneksi mulla on paljon hyviä asioita elämässä. Niillä aina selviää päivästä toiseen. Kaverit on yksi niistä. Nyt ei aijo mennä salille tämän koronan takia. En ota riskiä. Nyt vaan paljon lenkkeilyä.
Se on parempi. Saa raikasta ilmaa mikä tekee hyvää. Oltiin eilen kaverin kanssa lenkillä illalla. Kun ei menty salille.
Mutta. Nyt alkaa siivoilu. Musat vaan soimaan taustalle niin on kivempi siivota.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.