IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Verikokeet vielä ennen joulua.Keskiviikko 02.12.2020 07:29

Keskiviikko. Viikko mennyt taas hurjaa vauhtia. Mutta pakko sanoa että hyvin on mennyt. Eilen pikkasen ahdisti kun olin menossa verikokeisiin.
Mutta mä selvisin siitä. Heti alkoi helpottaa kun pääsi ulos raittiseen ilmaan sen piikin jälkeen. Nyt kun olen käynyt verikokeissa niin saan taas haettua leponex lääkettä. Käyn hakemassa sitä huomenna tai perjantaina. Samalla käyn kaupassa. Pitää ostaa kahvia ja teetä lisää.
On sitten niitä taas. jaksoin herätä taas tänä aamuna. Ei ollut vaikeaa nousta ylös. Aamukahvit on taas juotu. Nyt olen ihan hereillä. Onneksi kahvi aina herättää aamulla. Onneksi tämä viikko on mennyt ihan hyvin. Harhoja ei ole ollut ollenkaan mikä on hyvä. Eikä ole joutunut syömään rauhottavia. Elämä mennyt nyt todella hyvin. Mutta kyllä ne sitten taas tulee jossain vaiheessa taas. Mutta nyt en mieti yhtään niitä vaan aijon nauttia hyvistä asioista. Mitä mulla on elämässä.
Tänään taas menen aamulenkille. Nyt ei ole yhtään lunta ulkona. Eilen oli vielä. Syön aamupalaksi puuroa niin jaksaa sitten lenkkeillä.
Kaverin kanssa mennään myös illalla lenkille taas. Nyt kun ei pääse salille niin lenkkeillään. Tulee jotain liikuntaa. Tänään teen jauhelihakeittoa ruoaksi. Hyvä ruoka tälle päivälle. Kun tulen aamulenkiltä niin alan tekemään sitä. Mulla on verikokeet vielä ennen joulua. 21 päivä maanantaina. Ihan hyvä niin saa sitten sen jälkeen haettua taas leponexit loppu kuulle. On sitten lääkkeitä. Masennuslääkettä mulla on vielä pariksi kuukaudeksi.
Se ei ole ihan heti loppumassa. Mikä on vaan hyvä. Ajattelin jo tänään alkaa siivoilemaan. Niin huomenna ei ole sitten kauheasti siivottavaa. Imuroin tänään ainakin makkarin ja olohuoneen.
Pyykkiä pitää pestä taas huomenna aamulla. Pesen lakanat ja pyyhkeet. Hirveästi vaatetta ei ole kertynyt. Mutta. Tästä on tulossa hyvä päivä. Hyvä fiilis tällä hetkellä. Nautin taas siitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.