IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Aamu on lähtenyt jotenkin käyntiin. Tuntui ihan siltä että ei olisi jaksanut nousta ylös sängystä. Mutta mä pääsin ylös ja aamukahvit on keitetty. Onneksi tuo aamukahvi herätti mut. Join ison kupillisen sitä.
Heräsin tuossa seitsemän aikaa. Hyvin nukutti viime yönä. Olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. Nyt on ihanaa kun ei masenna tai ahdista. Pitää nyt nauttia tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy. Olen hyvin taas elänyt tämän mun sairauden kanssa. Ei ole ollut pitkiin aikoihin mitään harhoja. Mutta kyllä ne sieltä sitten taas tulee jossain vaiheessa. Olen tottunut jo siihen että harhat tulee ja menee. Ne harhat eivät ole onneksi pelottavia. Mä näen semmoisia hahmoja. Ääniä mä en onneksi kuule. Se olisi paljon pahempi. Tällä viikolla olen menossa shoppailemaan uutta talvitakkia. Semmoista mikä sitten lämmittää kun pakkaset iskee. Värillä ei ole oikeastaan väliä. Eikä että paljon se maksaa. Varmaan on alennuksessa kun menen katsomaan. Saisi sen sitten halvalla. Uudet talvikengät pitäisi myös hankkia. Ajattelin mennä tokmannilta katsomaan jos sieltä löytyy talvikengät. Tälle talvelle. Ostan sitten seuraavana talvena vähän kalliimmat ja paremmat kengät.
Tällä viikolla tulee rahaa niin hyvin pystyy ostamaan ne kengät tokmannilta. Se on hyvä että tuo tokmanni on ihan tuossa vieressä. Kävelymatkan päässä. Tänään taas olen menossa aamulenkille.
Pitäisi myös käydä tänään apteekissa. Hakemassa lisää leponex lääkettä. On sitä sitten taas. Huomasin että kohta pitää hakea myös lisää masennuslääkettä. Sekin alkaa kohta loppua.
Tänään koitan saada pestyä pyykkiä. Alan heti pesemään aamulenkin jälkeen. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä.
Rento päivä. Ei ole mihinkään kiire. Nautin tästä. Näen yhtä kaveria tänään myöhemmin. Oltiin eilenä sen kanssa iltalenkillä.
Oli kiva ilma ulkona. Paljon lunta ja pieni pakkanen. Piristi paljon mieltä se lumi. Nyt alan kuunnella vähän musiikkia.
Semmoista mistä tulee hyvä fiilis. Viikko lähtenyt hyvin käyntiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.