IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Löysin takin :)Perjantai 08.01.2021 07:46

Löysin eilenä uuden talvitakin. Luhta myymälästä. Se on semmoinen pitkä harmaa takki. Maksoi vaan 104 euroa. Oli alennuksessa. Oikea hinta olisi ollut 209 euroa. Puolet halvemmalla. Hyvä löytö. Uskon että se takki kestää monta vuotta. Siellä oli vaikka mitä hienoja talvitakkeja. Oli kyllä vaikea päättää että minkä olisin ottanut niistä. Mutta valitsin oikean. Seuraava hankinta on uudet talvikengät. Käyn tänä viikonloppuna tokmannilla katsomassa jos sieltä löytyy hyvät. Täksi talveksi. Hyvin pystyy ostamaan ne kun rahaa on tullut eilen. Uskon että löydän ne kengät. Eilinen aamu ei mennyt kauhean hyvin. Mua ahdisti ihan hirveästi. Jouduin siinä kohtaa ottamaan sen rauhottavan.
Mikä sitten helpotti oloa paljon. Hyvä että mä otin sen eilen ennen kun mentiin etsimään uutta takkia. Ei silloin ahdistanut yhtään sitten siellä luhta myymälässä. Mutta nyt olo on ihan hyvä. Hyvin nukuin viime yönä ja mä heräsin tuossa seitsemän aikaa. Aamukahvit on juotu. Tänään olen menossa käymään kaupassa ja apteekissa. Pitää hakea lääkkeitä sekä ostaa kahvia ja sipsiä. Ajattelin herkutella sipsillä. Nyt kun on viikonloppu niin voi herkutella. Tänään taas lenkkeilyä. Menen varmaan taas aamulenkille ja sitten vielä illalla ajattelin mennä. Tekee vaan hyvää. Kun liikkuu. Pesen pyykkiä tänään. Olisin eilen pessyt pyykkiä mutta pesukone oli koko ajan varattu. Jos nyt tänään saisi pestyä.
Pitää lakanat ja vaatteet pestä. Sain siivottua eilenä. Nyt kämppä on taas siisti. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Koska on perjantai!
Viikonloppuna ajattelin vaan olla ja levätä. Olen sitten taas varmaan ensi viikon viikonloppuna menossa taas poikaystävän luokse.
Nyt ajattelin olla itekseni viikonlopun mikä tekee vaan hyvää.
Olla välillä omissa oloissaan. Sitten jaksaa taas ensi viikolla olla sosiaalinen. Jutella muiden ihmisten kanssa.
Ihanaa kun kevät alkaa lähestyä pikkuhiljaa.
Tulee enemmän valoa mikä piristää varmasti mieltä. Silloin tuskin masentaa pahasti. Katsotaan miten kevät menee.
Uskon että hyvin. Aijon liikkua paljon ulkona. Kun on hyvä sää.
Mutta nyt alan kuunnella vähän musiikkia perjantain kunniaksi.
Perjantai ja viikonloppu fiilis nyt vaan päälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.