IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Liikunta auttaa paljon.Lauantai 09.01.2021 08:05

Launtai. Tänään en tee mitään ihmeellistä. Paitsi että käyn tokmannilla.
Käyn katsomassa sieltä niitä talvikenkiä. Jos vaikka löytää ne. Onneksi mulla on aikaa etsiä koska mulla ei ole mikään kiire. Hyvin pystyy ostamaan ne koska rahaa on tullut tällä viikolla. On sitten jotkut talvikengät. Täksi talveksi. Olo on ollut ihan ok. Pikkasen on vaan väsyttänyt. On ollut vähän semmoinen olo ettei jaksa tehdä kauheasti mitään. Nyt vaan aijon olla ja levätä. Saa nähdä millainen päivä tänään sitten on. Toivon että hyvä. Tuskin joutuu syömään noita rauhottavia.
Selviän kyllä taas ilman niitä. Aijon ulkoilla paljon niin se tekee mielelle ja kropalle hyvää. Sekä se lievittää samalla ahdistusta kun liikkuu.
Nyt on taas kahvia. Ostin eilen muutaman paketin. Ei ihan heti pääse loppumaan. Kahvi ei koskaan saa olla loppu. Sitä pitää olla aina.
Että saa aamukahvit juotua. Ilman kahvia mun aamu ei lähde käyntiin.
Nyt on taas leponexia. Kävin apteekissa eilen. Seuraava lääke mitä pitää hakea on masennuslääke. Haen sitä tässä kuussa niin on sitäkin lääkettä sitten taas. Sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Verikokeet on tässä kuussa. Loppu kuusta niin sinne pitää taas mennä. Sitten kun siellä on käynyt niin saa taas leponex lääkettä. Olen menossa aamulla taas lenkille. Siitä on tullut mulle joka aamu tapa. Päivä lähtee aina sillä hyvin käyntiin kun lenkkeilee. Liikunta tekee vaan hyvää. Mulla tuo liikunta auttaa juuri ahdistukseen ja masennukseen.
Noita olotiloja ei ole kauheasti kun liikkuu. Liikunta tekee hyvää mielelle ja kropalle. Mä nautin liikunnasta. Kunto on hyvä myös kun liikkuu paljon. Mun kunto on vaan noussut kun olen lenkkeillyt paljon. Toimii. Suosittelen lenkkeilyä. Se on hyvä liikunta ja painokin tippuu siinä. Olen laihtunut pari kiloa. Kun olen vaan kävellyt.
Sekä että syön oikein. En syö mitään sokeria viikolla. Olen siitä päässyt hyvin eroon. En syö enää suklaata. Muistan kun ennen mä söin sitä paljon. Nyt en yhtään. Siinä meni jonkin aikaa kun pääsi siitä sokerista eroon. Se ei tapahtunut ihan heti.
Nyt olen onneksi normaalipainoinen ja tyytyväinen mun kroppaan.
Olen hyvännäköinen. Eikä se haittaa jos paino vielä vähän tästä tippuu. Kunhan ei liikaa. Niin sitten on hyvä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.