IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kesällä shoppailemaan kunnolla.Tiistai 12.01.2021 07:35

Aamu on taas lähtenyt hyvin käyntiin. On jotenkin pirteä olo taas kun join aamukahvin. Musta kahvi herättää onneksi joka aamu mut.
Fiilis on ihan hyvä tällä hetkellä. Pitää taas nauttia tästä hyvästä olosta. Ennen kun paskaa tulee taas niskaan. Eli tarkoittaa sitä että ahdistus, masennus ja harhat iskee. Nyt en mieti niitä yhtään vaan keskityn tähän hyvään oloon mikä mulla on nyt. Olin eilenä taas lenkillä. Aamulla ja illalla. Ne uudet talvikengät olivat hyvät jalassa. Testasin niitä.
Pakko sanoa että oli hyvä löytö. Oikea hinta olisi ollut 30 euroa, mutta ne oli alennuksessa niin maksoivat vaan 15 euroa. Kannatti mennä silloin tokmannille. Mä niin odotan jo kesää että pääsee shoppailemaan kesävaatteita. Teen sitten kunnon shoppailureissun. Ajattelin pyytää yhtä mun kaveria mukaan silloin niin pidetään kunnon shoppailupäivä.
Käydään jossain syömässä niin jaksetaan shoppailla. Uskon että mulla on sitten kivasti rahaa kun shoppailen. Nyt mä säästän tämän kevään rahaa. Niin sitten on kiva summa kesällä. Mä niin odotan että pääsee cubukselle ja New yorkeriin. Ne on mun lempi vaateliikkeet tällä hetkellä ai niin ja gina tricot on yksi mun lempi vaateliike myös.
Siellä myydään myös kivoja kesävaatteita. Pitää kohta katsoa paljon saan nyt siirrettyä säästötilille rahaa. Samalla maksan tuon vuokran.
Sitten taas näkee tuon mun rahatilanteen. Luulen että näyttää ihan hyvältä. Nyt vaan säästämään. Verikokeet on taas tässä kuussa. Mulla on nyt silleen että syömättä ja juomatta eikä saa ottaa aamulääkettä. Sydänfilmi otetaan myös mulla tässä kuussa.
Sitten kun ne on hoidettu niin saa taas hakea leponex lääkettä.
Pitää nuo masennuslääkkeet hakea myös. Menen varmaan ensi viikolla hakemaan ne. Ne riittävät vielä tälle viikolle.
Onneksi mulla on hyvä lääkitys päällä niin pystyy jotenkin elää tätä mun elämää. Lääkkeistä on iso apu. Toinen iso apu on mun rakkaat kaverit ja poikaystävä. Onneksi ne ihmiset on mun elämässä.
Ilman niitä en selviäisi. Ajattelin soittaa tänään parhaalle kaverille ja kysellä miten sillä menee. En ole nyt kuullut siitä pariin päivään.
Toivon että sillä on kaikki hyvin. Soitan tuossa illalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.