IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tipaton tammikuu.Keskiviikko 13.01.2021 07:46

Viikon puoliväli. Viikonloppu taas alkaa lähestyä. Pakko sanoa että tämä viikko on mennyt nopeasti. Oli tänään taas semmoinen aamu ettei olisi jaksanut herätä. Mutta mä pääsin ylös. Kahvit on taas juotu.
Fiilis on ihan ok. Ei onneksi ahdista tai masenna. Uskon että tänään on tulossa hyvä päivä. Aijon taas lenkkeillä. Eli aamulenkille ja illalla ellei sada kaatamalla lunta. Eilenä oli kunnon lumisade ja lunta oli ihan liikaa. Kaikki tiet oli ihan täynnä lunta. Kiva oli eilenä kävellä tuonne kauppaan ja takaisin. Selvisin. Tein eilenä ruoaksi lohikastiketta. Siitä tuli tosi hyvää. Syön sitä vielä tänään. Yksi mun lempi ruoka. En ollut tehnyt sitä taas pitkään aikaan. Huomenna mä teen jauhelihakeittoa. Mulla on jauhelihaa pakkasessa niin teen siitä keiton. Hyvä ruoka huomiselle päivälle. Tänään syön vielä lohikastiketta. Kohta alan maksamaan laskuja. Kun olen saanut blogin kirjoitettua. Sitten katson samalla jos saan siirrettyä rahaa säästötilille. Huomenna pitää taas siivota kämppä ja pestä pyykkiä. Voisin tehdä niin että siivoan osan jo tänään niin huomiselle ei tule sitten niin kauheasti siivottavaa.
Sitten on kiva kun kämppä on taas siisti. Päätin nyt että pidän tipattoman tammikuun. Eli en juo nyt mitään alkoholia tässä kuussa.
Mikä tekee vaan hyvää. Juomisesta on hyvä pitää välillä taukoa.
Sitten on taas kiva juoda kun tulee semmoinen fiilis. Siinä säästää aika kivasti rahaa kun ei nyt juo. Yksi positiivinen asia. Mun lempi alkoholi juomat on viini, siideri ja lonkero. En tykkää mistään viinoista tai kaljasta. Kalja on mun mielestä pahan makuista.
Viinasta taas tulee huono olo. Poikaystävä juo aina viinaa.
Paras kaveri taas kaljaa. Kaikilla on eri maku. Mun lempi viini on omenaviini. Maksaa vaan 8 euroa pullo. Juon sen koko pullon aina.
Nousee kivasti päähän. Ajattelin tänä vuonna testailla erilaisia viinejä. Maistella kaikkia. Jos vaikka löytyy uusi suosikki.
Tykkään olla humalassa. Silloin tällöin. Olen aina iloinen humalassa.
Parempi kun taas surullinen. Juon aina silloin kun olen iloinen.
On hyvä fiilis aina humalassa. Nyt alan maksamaan laskuja.
Sekä lähden taas aamulenkille myöhemmin.
Uskon että tulee hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.