IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt on kevät! :)Tiistai 23.03.2021 06:50

Nyt alkaa ilmat lämmetä. Ihanaa. Kevät on täällä! Heti kun lumet alkavat sulamaan pois ja tulee enemmän lämmin, niin aijon alkaa käymään liikuntapuistossa treenaamassa. Siinä on mun kuntosali.
Se paikka on kävelymatkan päässä. Ei ole kaukana. Siellä on paljon hyviä laitteita millä voi treenata. Sekin on hyvä että siinä saa samalla raitista ilmaa. Aijon tottakai myös jatkaa lenkkeilyä. Olin eilenä illalla taas lenkillä. Aivan mahtava ilma oli ulkona. Aurinko paistoi. Se eilinen lenkki teki ihan hyvää koska mä oli aika hermostunut koko päivän. Mutta mä selvisin. Tänään on varmasti paljon parempi päivä.
Nyt mulla on rento ja hyvä fiilis. Ei ole mitään hätää. Välillä on vaan semmoisia päiviä että hermot meinaa mennä. Sain hyvin nukuttua viime yönä ja nyt mä olen ihan hereillä. Tästä on tulossa hyvä päivä.
Aijon tänään tehdä ruoaksi nakkikeiton. Siinä on hyvä ruoka. Mä rakastan keittoja. Teen niitä aina kerran viikossa. Keitto pitää olla joka viikko. Teen myös tällä viikolla lohikastiketta ja riisiä. Kalaa pitää myös olla kerran viikossa. Onneksi mä en ole kalalle allerginen koska mä rakastan kalaa. Usein mä teen tonnikalasta ruokaa. Tai sitten lohisuikaleista. Nyt ostin lohisuikaleita. Koitan aina syödä terveellisesti.
Tee arkiruokaa mikä on helppo tehdä. Mä tykkään tehdä ruokaa. Sekä siitä tulee aina hyvää kun tekee. Koitan nyt keskittyä ruoan laittoon koska mulla ei ole tällä hetkellä muuta. Mulla on vaan aikaa tehdä kaikki ruoat. Se on parasta että ei ole mikään kiire. Voi rauhassa kokata. Tänään pesen taas pyykkiä. Alan heti tässä kohta pesemään. Saa ne hoidettua. Tiistai tai maanantai on mun pyykkipäivä. Sekä torstai. Onneksi on hyvä pesukone joka pesee.
Tänään taas menen aamulenkille. Ulkona on kiva ilma. Menen mielelläni lenkille. Siinä saa samalla raitista ilmaa. Tekee hyvää.
Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Hyvä fiilis vaan päälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.