IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Saan pian koronarokotteen.Perjantai 26.03.2021 06:13

Mä heräsin jo puoli kuusi. En vaan enää saanut unta niin päätin sitten nousta ylös. Join äsken aamukahvit. Viikonloppu. Olen menossa poikaystävän luokse. Pitkästä aikaan taas näemme. Ei olla nähty pariin viikkoon. Ikävä on ollut kova, Mutta hyvää kannatti odottaa. Päästään viettämään mukavaa viikonloppua. Käydään tänään kaupoilla hakemassa vähän ruokaa ja juotavaa. Subwayssa käydään myös. Mä haluan saada taas pitkästä aikaan subileivän. En ole vielä ihan päättänyt että minkä mä otan. Ne kaikki subileivät on hyviä niin on vaikea valita. Fiilis on tosi hyvä tällä hetkellä. Hyvin tämä viikko on taas mennyt. Mulla ei ole ollut yhtään ahdistusta, masennusta tai harhoja.
Pientä päänsärkyä oli mutta se meni onneksi jo ohi. Nyt on muutenkin pirteä ja hyvä fiilis sen takia koska on kevät. Aurinko paistaa ja on lämmin. Kesä alkaa pikkuhiljaa lähestyä ja sitä mä odotan innolla.
Tulee varmasti mukava kesä. Aijon vaan nauttia. Ensi viikolla mun pitää käydä apteekissa. Pitää taas hakea leponexia. Niin on sitten taas lääkkeitä. Mä saan sen koronarokotteen vähän yli viikon päästä. Hyvä että mä saan sen niin varmasti helpottaa taas elämää. Mä kuulun riskiryhmään niin saan sen. Pitää muuten kysyä parhaalta kaverilta että koska se saa sitten sen rokotteen. Toivon että se saa myös sen pian.
Salkkarit jäi eilenä niin jännittävään kohtaan niin on pakko katsoa taas tänään. Mä uskon että Sabrina selviää. Tänään tai viikonloppuna mä katson sen torstain tempparit jakson. Siinä näköjään taas peitto heilui. Ei tullut mitenkään yllärinä. Viikonloppuna aijon jatkaa taas jersey shoren katsomista. Poikaystävän telkasta.
Aijon viikonloppuna vaan nukkua pitkään. En ajatellut herätä heti kuudelta. Se on välillä ihan kiva nukkua pitkään. Mulla ei ole mikään kiire kun olen poikaystävän luona. Varmaan saunotaan viikonloppuna. Pääsee taas puusaunaan. Ihanaa. En ole pitkään aikaan saunonut. Mutta nyt jatkan pakkailua. Saa kaikki pakattua.
Sekä alan kuunnella musiikkia. Perjantai fiilis päälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.