IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kesää kohti. :)

Selaa blogimerkintöjä

Tänään taas siivotaan.Torstai 08.04.2021 07:22

Käsi ei ole enää niin kipeä kuin eilen. Jouduin ottamaan särkylääkkeen mikä sitten helpotti vähän sitä kipua. Kyllä tää käsi tästä paranee. Se kipeytyy aina kun ottaa sen rokotteen. Mikä on ihan normaalia.
Pakko kyllä sanoa että on väsyttänyt sen rokotteen jälkeen. Mikä menee varmasti sitten ajan kanssa ohi. Paras kaveri saa varmaan sen koronarokotteen ensi viikolla. Hyvä juttu. Tänään on taas siivouspäivä.
Alan heti siivota kun olen kirjoittanut blogin. Mulla ei ole mikään kiire niin saa rauhassa siivota. Pitää myös pestä pyykkiä. Kävin eilenä tokmannilla. Ostin hoitoainetta ja sukkia mitkä oli tarjouksessa. Meni vaan 6 euroa. Neljä paria sukkia kolmella eurolla. Hyvä löytö. Sukkia tarvitsee aina. Mulla on aina hukassa kaikki mun sukat. Tai sitten niihin tulee reikiä. Tänään olen menossa apteekkiin. Pitää hakea leponexia. Käyn varmaan samalla kaupassa. Ostan taas muutaman paketin kahvia. Niin on sitä sitten taas tarpeeksi. Tästä päivästä tulee sen takia hyvä, ettei ole mikään kiire. Saa rauhassa tehdä ja hoitaa asiat. Mä vihaan sitä jos on kamala kiire. Heräsin tänään puoli seitsemän. Jaksoin nousta onneksi ajoissa ylös. En ole nyt lähdössä viikonloppuna mihinkään. Aijon ottaa viikonloppuna ihan rennosti. Aijon lenkkeillä paljon jos on hyvä sää, Jatkaa jersey shoren katsomista ruudusta..voisi vaikka katsoa jonkun hyvän leffan viikonloppuna. Jos netflixistä löytyy joku leffa. Otan kohta aamulääkkeet ettei unohdu. Masennuslääkettä mulla on vielä paljon jäljellä niin sitä ei tarvitse hakea. Mulla menee sitä aamuisin 10mg.
Mikä on sopiva määrä mulle. Olen jo monta vuotta syönyt tuota määrää. Se onneksi vähän myös lievittää ahdistusta. Mikä on vaan hyvä asia. Niin aamuisin ei onneksi ahdista. Yleensä jos mua ahdistaa, niin se tulee joko päivällä tai illalla. Aamut menee onneksi ihan hyvin. Mutta nyt siivoilemaan. Vien pyykit hetken päästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys