IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ihanaa kun aurinko paistaa ja on lämmin!Keskiviikko 12.05.2021 06:43

Edelleen on nyt ollut aika väsynyt olo. Mutta eilinen päivä oli paljon parempi mitä maanantai. Eilenä mua ei onneksi ahdistanut kauheasti.
Selvisin. Ainakin aurinko paistaa mikä piristää mun mieltä paljon. Aamu lähtenyt ihan mukavasti käyntiin. Heräsin ennen herätyskelloa. Aamukahvit on juotu.
Ulkona on jo aika lämmin. Ihan kiva. Kesä alkaa jo olla pikkuhiljaa. Ihanaa. Uskon että tästä on tulossa hyvä ja mukava kesä. Aijon viettää paljon aikaa sitten kavereiden kanssa. Tehdään kaikkea kivaa kesällä.
Sekä vietän aikaa myös poikaystävän kanssa. Olen niin onnellinen että mulla on ihanat kaverit. Ilman niitä mä en selviäisi. Pitää alkaa siivoilla kohta. Siivoan taas tänään niin huomenna ei sitten taas ole niin kauheasti siivottavaa. Pyykkiä pesen huomenna. En eilenä jaksanut pestä. Huomenna uusi yritys. Huomenna on pyhäpäivä. Mulla ei ole mitään ihmeellistä huomenna. Paitsi ruoanlaitto. Sekä siivous. Menen varmaan tänään apteekkiin. Saa taas haettua lääkkeet. Masennuslääke pitää hakea. Huomasin että mulla alkaa kohta loppua myös karpalokapselit.
Niitä pitää myös sitten ostaa taas lisää. Syön karpalokapseleita joka päivä. Otan aina ne illalla iltalääkkeiden kanssa. Mulla ei ole ollut mitään tulehduksia kun olen syönyt niitä joka päivä. Suosittelen. Ei onneksi maksa kauheasti. Hyvin pystyy aina ostamaan niitä. Joko pienen paketin tai ison paketin. Haluan pitää itsestäni huolta. Mun pitää tässä kuussa hankkia uudet henkkarit. Mulla vanhenee edelliset henkkarit tämän vuoden heinäkuussa. No onneksi sillä asialla ei ole vielä mikään kamala kiire. Mutta tässä kuussa koitan jo hankkia ne.
Tänään aijon ulkoilla paljon taas. Nyt kun aurinko paistaa.
Pakko nauttia nyt lämmöstä. Ihanaa. Mun pitää varmaan kohta ostaa sitä aurinkorasvaa. No onneksi tokmannilla myydään niin käyn sieltä sitten hakemassa. Ei se maksa kun jotain 12 euroa. Mulla on niin herkkä iho että joudun käyttämään aurinkorasvaa. Iho muuten palaa.
Toivon että tänään ei ahdistus iske. Mutta jos se taas tulee niin tulee.
Varaudun siihen. Jos tulee taas niin huono olo, niin sitten otan taas sen rauhoittavan. Mikä sitten onneksi heti helpottaa mun oloa.
Sitä ei voi aina tietää mitä päivä tuo tullessaan. Voi olla hyvä päivä tai sitten paska päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.