IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Alkaa jo olla kesä. :)Lauantai 15.05.2021 07:18

Viikonloppu. Eilenä oli kiva päivä. Kävin kirppiksellä yhden mun kaverin kanssa ja löysin sieltä hienon taulun. Maksoi vaan 4 euroa. Siinä oli kiva teksti. Niin oli pakko ostaa se. Latoin sen tuohon mun keittiöön ikkunalaudalle. Harvoin ostaa jotain tauluja mutta nyt löytyi semmoinen kiva. Muuta en sitten löytänyt kirppikseltä. Olo on tällä hetkellä aika hyvä.
Alan olla taas oma itseni. Eikä enää ahdista. Tai masenna. Luulen että ensi viikosta tulee sitten taas hyvä viikko ja pääsee näkemään taas poikaystävää. Odotan innolla. Mulla oli vaikea kausi mutta mä selvisin.
Nyt on todella hyvä että on taas hyvä olo ja fiilis kun kesä alkaa.
Aijon nauttia täysillä kesästä. Uskon etten taas vähään aikaan joudu syömään rauhoittavia. Mikä on vaan hyvä. Heräsin vasta tänään puoli seitsemän. En ihan jaksanut herätä kuudelta. Aamukahvi taas juotu.
Tänään aijon lenkkeillä taas aamulla ja iltapäivällä ajattelin käydä lidlissä.
Olin eilenäkin lenkillä. Illalla. Oli kiva sää kun aurinko paistoi. Sekä aika kuuma. Oli pakko laittaa aurinkorasvaa ennen kun menin ulos. Mulla on todella herkkä iho niin se saattaa palaa. Onneksi kävin tällä viikolla tokmannilla ostamassa aurinkorasvaa. Se on kätevää että asuu lähellä tokmannia. Sieltä saa vaikka mitä. Jos tarvitsee jotain. Saa nähdä sataako tänään vettä. Se voi olla. Pitää katsella vähän säätä millaiseksi se muuttuu. Päivän aikana. Pakko myöntää että en ole enää kauheasti katsonut big brotheria. Jotenkin tuo kausi tuntuu tylsältä. Mä kaipaan sitä aitoa big brotheria. Se on paljon mielenkiintoisempi koska silloin sinne menee erilaisia ihmisiä. Nuo julkkikset siinä on aika tylsiä.
No innolla odotan sitä seuraavaa big brotheria. Mikä tulee syksyllä.
Salkkareita olen katsonut joka päivä. Siinä taas tapahtuu.
Innolla odotan ensi viikon jaksoja. Eilinen jakso jäi taas aika mielenkiintoiseen kohtaan. Nyt otan aamulääkkeet. Sekä alan kuunnella vähän jotain musiikkia. Uskon että tästä tulee hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.