IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Saan tänään mun pyörän. :)Keskiviikko 19.05.2021 06:41

Mun vanhemmat tuo tänään mun pyörän. Ne sai sen korjattua. Nyt pääsee pitkästä aikaan ajelemaan pyörällä. Kivaa! Pääsee sillä sitten kaikkialle. Ei tarvitse enää kävellä joka paikkaan. Ne tuo sen pyörän tässä aamulla. Pääsee myöhemmin testaamaan sitä. Osaankohan enää ajaa pyörällä? Ihan varmasti osaan. En ole nyt moneen vuoteen ajanut. Lupasin maksaa 50 euroa vanhemmille siitä että korjasivat mun pyörän.
Aamu on lähtenyt vähän hitaasti käyntiin. No onneksi aamukahvi herättää joka aamu. Juon sitä aina ison kupillisen mustana. Tänään ajattelin jo alkaa siivoilla. Kun on aikaa. Niin huomenna ei ole sitten niin kauheasti siivottavaa. Fiilis on ollut edelleen hyvä. Hyvin on tämä viikko sujunut.
Nautin täysillä kesästä. Nyt on satanut vaan vettä mutta ei se mua ole haitannut. Pääsin eilenä illalla lenkille taas. Vesisade loppui sopivasti kun lähdin. Tänään taas lenkkeilyä. Aamulenkki ja illalla taas lenkille. Jos vaan illalla on hyvä ilma. Jos on kauhea vesisade, niin sitten en lähde lenkille.
Eilenä tuli käveltyä taas yhteensä yli tunti. Tuli paljon askelia. Mikä on hyvä. Kunto vaan nousee. Onneksi voi lenkkeillä kun nyt ei pääse salille.
Mutta heti kun tuo sali aukeaa niin menen sinne. Pitää ostaa varmaan tokmannilta uusi vesipullo. Niin on sitten juomapullo kun menee salille.
Nuo vesipullot tokmannilla maksaa vaan sen jotain 5 euroa. Ei ole kalliita.
Luulen että ostan sen varmaan ensi kuussa. Ylihuomenna maksan kaikki laskut pois. Perjantaina tulee rahaa taas kelalta. Sitten niitä ei tarvitse sitten miettiä kun maksaa ne. Rahaa jää vielä sen verran että pärjää loppukuun. En eilenä katsonut rantabaaria. Mua alkoi nukuttamaan niin menin nukkumaan. Katson sen eilisen jakson tänään.
Saa nähdä mitä siinä on taas tapahtunut. Salkkarit jäi taas aika hyvään kohtaan eilenä. Pakko katsoa taas tänään. Saa nähdä mitä Karille käy.
Mutta. Innolla odotan että saa sen pyörän. Pitää katsoa mahtuuko se sitten pyörävarastoon. Kyllä se varmaan mahtuu sinne. On siellä sitten niin kukaan ei voi varastaa sitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.