IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Torstai. Siivouspäivä. Alan taas kohta siivoilemaan kun saan blogin kirjoitettua. Eilenä mä siivosin jo osan. Pyykit pitää pestä taas tänään. Onneksi mulla on nyt tässä aamulla aikaa hoitaa ne. Mä heräsin jo puoli kuudelta. En saanut enää unta niin päätin nousta ylös ja keittämään kahvia. Olo tällä hetkellä on edelleen hyvä. Odotan jo innolla huomista.
Menen poikaystävän luokse viikonloppuna. Lähden vasta illalla. Kun poikaystävä pääsee töistä niin se tulee sitten hakemaan mut. Käydään kaupoilla ostamassa ruokaa ja juomaa viikonlopuksi. Lisää rahaa tulee taas huomenna kelalta ja maksan vuokran huomenna pois. Sitten sitä ei tarvitse enää miettiä. Tänään teen ruoaksi lasagnettea. Uuniruoka. Aika helppo. Yksi mun lempi ruoka mitä teen usein. Pitää taas alkaa suunnitella ruokia mitä teen sitten ensi viikolla. Odotan edelleen sitä hammaslääkärilaskua. Saa nyt nähdä tuleeko se kohta. Ihan hyvä koska haluan jo maksaa sen pois eikä enää miettiä sitä. Toivon että ei tulisi isoa laskua mutta saa nähdä. Lokakuun alussa olen menossa taas hammaslääkäriin. Paikkaavat reiän mikä mun hampaaseen on tullut.
Onneksi sinne on vielä pitkä aika mutta onneksi mä pääsen tutulle hammaslääkärille. Tänään pitää käydä apteekissa ja kaupassa. Käyn apteekissa hakemassa ne karpalokapselit ja lisää teetä kaupasta. Mun yksi lempi tee on loppu niin pitää käydä ostamassa lisää. Mä juon enemmän teetä kun taas kahvia. Vihreä tee on mun lempi juoma.
Mä en lisää siihen mitään paitsi joskus hunajaa. Voisi pitkästä aikaan ostaa taas hunajaa. Tänään taas lenkkeilyä. Varmaan menen taas illalla. Eilenä mä kävin lenkillä. Oli pakko päästä ulkoilemaan koska mulla oli kiva päänsärky. Se onneksi vähän auttoi kun ulkoili.
Odotan jo innolla että se sählyryhmä alkaa. Paras kaveri tulee siihen ryhmään myös ja mun toinen kaveri. Päästään kaikki pelaamaan.
Kiva pelata sitä sitten kavereiden kanssa. Tulee varmasti hauskaa.
Ei olla päästy pelaamaan koronan takia. Meillä on hyvä porukka pelaamassa. Ollaan pelattu aina se 40 minuuttia tai puolituntia.
Se vaihtelee välillä. Hyvin mä jaksan juosta kentällä sen ajan.
Mulla on todella hyvä kunto mistä olen tyytyväinen.
Aijon pitää sitä koko ajan yllä. Sen takia lenkkeilen paljon. Jaksan kävellä pitkiä matkoja ja juosta. Mulle tulee aina hyvä olo kun liikun.
Liikunta on mun juttu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.