IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sateinen päivä. Tänään vissiin myös vähän ukkostaa. Ei ole taas vähään aikaan ollut ukkosta. Mutta se on kiva kun vettä sataa niin ilma taas tuntuu raikkaalta. Mitä mä kuulin että syyskuussa tulisivat taas helteet. Saa nähdä. Eilenä oli mukava päivä. Kävin siellä lidlissä hakemassa ne kahvit mitkä oli tarjouksessa. Nyt on taas kolme pakettia kulta katriinaa.
Nukuin eilenä pienet päikkärit. Sekä kävin ajelemassa sähköpotkulaudalla pienen lenkin. Pitää kohta laittaa se lauta lataukseen koska akku on kohta siitä loppu. Olo on hyvä tällä hetkellä. Ei onneksi ahdista. Alku viikosta vähän ahdisti mutta mä selvisin siitä. Koitan vaan ajatella että kaikki on hyvin eikä ole mitään hätää. Kun ajattelee noin niin se auttaa mua aika paljon. Harhoja ei ole ollut pitkään aikaan onneksi. Mutta nekin kyllä sitten taas tulevat jossain vaiheessa. Siinä vaiheessa kun olen todella väsynyt ja ahdistunut. Sitten jos on todella pahat harhat, niin joudun sitten ottamaan sen rauhoittavan. Onneksi mindfulness auttaa jos alkaa ahdistaa. Teen silloin mindfulness harjoituksia. Mä kävin semmoisen kurssin muutama vuosi sitten ja siitä oli iso apu. Odotan jo innolla että salkkarit taas alkaa. Yli viikon päästä. Kivaa kun nyt tulee pitkiä jaksoja alkuun. Yksi jakso kestää puolitoista tuntia. Kohta alkaa myös big brother.
Saa nähdä millaisia asukkaita astuu sinne taloon taas ja kestä asukkaista tulee suosikkeja. Haluan myös nähdä millaisia viikkotehtäviä niille sitten tulee. Aloitan salilla käymisen nyt tämän kuun lopulla. Kaveri tulee myös salille. Mennään molemmat. Se on kiva treenata kaverin kanssa. On juttukaveri salilla. Mun pitää hommata se vesipullo. Käyn tokmannilla katsomassa jos sieltä löytyy. Mulla on david urheiluvaatteita niin ne on mun vaatteet salilla. Se on kiva asua lähellä tokmannia.
Sieltä saa aina kaikki mitä tarvitsee. Ajattelin ehkä ostaa uuden vedenkeittimen jossain vaiheessa. Sekin on kätevää jos kahvinkeitin hajoaa niin tokmannilta voi hommata uuden. Mutta tällä hetkellä mulla on hyvä kahvinkeitin. Aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Heräsin tuossa kuuden jälkeen. Uskon että on tulossa mukava päivä. Ei ole kiire.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.