IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna mökille. :)Sunnuntai 15.08.2021 06:03

Huomenna reissuun. Hämeenlinnaan mökkeilemään pariksi päiväksi yhden porukan kanssa. Onneksi yksi mun parhaista kavereista lähtee mukaan sinne reissuun. Ei tule varmasti yhtään tylsää kun ollaan siellä mökillä.
Päästään kaverin kanssa samaan huoneeseen nukkumaan. Se mökki on aika iso minne mennään ja siellä on pari saunaa. Mökin sisällä on yksi sauna ja sitten rantasauna. Saunotaan varmaan koko ajan mutta ei haittaa. Mä rakastan saunomista. Pitää muistaa pakata saunakamat mukaan. Pakkailen tänään kaikki kamat valmiiksi. Niin sitten huomenna siivoaa kämpän ennen lähtöä. Pyykkiä pitää pestä vielä tänään. Vähän jännittää se reissu mutta se menee varmasti ihan hyvin. Positiivinen asenne ja iloinen mieli vaan päälle. Se on varmaan sitten tämän vuoden viimeinen mökkireissu. Tästä tää syksy alkaa pikkuhiljaa. Mä heräsin tuossa yöllä kun oli ukkosta, mutta nukahdin onneksi uudestaan. Heräsin jo tänään ennen puoli kuutta. En saanut enää unta joten aloin keittämään kahvia. Tänään käyn tokmannilla. Ostan pari limupulloa mukaan reissuun niin on sitten jotain juotavaa. Olen ehkä menossa poikaystävän luokse ensi viikon viikonloppuna mökkireissun jälkeen. Pitää katsoa olenko mä sen reissun jälkeen kamalan väsynyt. No sen näkee sitten. Pitää muistaa ottaa dosetti mukaan reissuun missä on kaikki mun lääkkeet. Otan rauhoittavia mukaan varmuuden vuoksi jos alkaa pahasti ahdistaa Ne on hyvä olla mukana. Siitä tulikin mieleen että ensi viikolla mun pitää hakea lisää leponexia. Alkaa kohta taas loppumaan. Masennuslääkettä pitää myös hakea tämän kuun lopulla.
Sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Enää viikko niin alkaa salkkarit. Jee.
Koko kesän olen odottanut. Saa nähdä mitä tapahtuu seuraavaksi.
Paljon draamaa. Tänään aijon ruudusta katsella ohjelmia ajan kuluksi.
Menen lenkille tänään jos on vaan hyvä sää. Mutta nyt otan aamulääkkeet ja alan pakata kamoja kasaan. Me lähetään huomenna päivällä. Vähän ennen yhtä on lähtö. Mennään bussilla.
mahdumme kaikki siihen sitten. Mä aijo istua mun kaverin vieressä koko matkan. Voidaan sitten jutella niin ei tule tylsää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.