IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mielenkiintoisia bb asukkaita!Tiistai 07.09.2021 06:49

Eilenä oli ihan kiva päivä. Oli hyvät salitreenit. Hiki tuli pintaan ja hyvä olo. Huomenna sitten taas salille illalla. Ensi viikolla mulla alkaa se sählyryhmä kerran viikossa tiistaisin. Todella kivaa koska tykkään pelata sählyä ja mä olen aina hyökkääjä. Meillä on hyvä porukka pelaamassa niin tulen kaikken kanssa toimeen. Paras kaverikin tulee siihen ryhmään myös. Päästään molemmat pelaamaan. Tulee hyvät pelit. Olo tällä hetkellä on ok. Viikko alkanut taas yllättävän hyvin. On mulla paljon parempi olo mitä viime viikolla. Nyt on enemmän energiaa eikä väsytä yhtään. Katsoin sen ekan big brother jakson. Pakko sanoa että taloon meni aika mielenkiintoisia asukkaita. Mä niin haluan nähdä miten en tulee toimeen keskenään. Sekä kovasti haluan sen nähdä jos joillekkin asukkaille tulee romanssi siellä. Siinä voi tapahtua ihan mitä vaan. Hyvää viihdettä!
Vielä mulla ei ole suosikki asukasta siinä. Pitää vielä vähän seurata niitä.
Tänään taas menen aamulenkille. Olin eilenäkin aamulenkillä. Pakko sanoa että se herättää mut kokonaan. Päivä lähtee silleen myös hyvin käyntiin. Ulkona alkaa jo olla kylmä niin pitää pukea lämmintä päälle.
Sitten kun kävelee niin lämpenee siinä. Käyn joka aamu pururadalla lenkillä. Se on mun aamulenkki. Saa kävellä luonnossa mikä rauhoittaa mun mieltä. Kohta maksan vuokran pois. Kun saan blogin kirjoitettua niin maksan sen. Sitten vähän näkee paljon tilille jää rahaa. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet ja ensi viikolla pitää käydä apteekissa hakemassa leponexia ja karpalokapseleita. Verikokeet mulla on tämän kuun lopulla.
Sain sen ajan eilenä. Olen taas ensi viikon viikonloppuna menossa poikaystävän luokse. Nyt tämän viikonlopun olen täällä. Saa taas levättyä. Todella kiva taas nähdä poikaystävää ensi viikolla. Päästään viettämään aikaa toistemme kanssa. Varmasti ajellaan sähköpotkulaudalla vielä. Toivon että on silloin hyvä sää. Otan nyt aamulääkkeen ja alan tiskaamaan. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.