IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tein 6 maalia sählyssä.Keskiviikko 27.10.2021 06:00

Oli hyvät sählypelit taas eilenä. Mun joukkue voitti. Sain tehtyä 6 maalia ja olin hyökkääjä koko pelin ajan. Meillä oli sekajoukkueet eikä nyt miehet vastaan naiset. Pelattiin se puolisen tuntia mikä teki ihan hyvää. Sai juosta pallon perässä ja hiki tuli. Sekä hyvä fiilis pelin jälkeen.
Tuli jotenkin rentoutunut olo. Tein eilenä todella hyvää tonnikalakiusausta.
Sitä jäi niin laitoin loput pakkaseen. Tänään teen lihasuikalekastiketta ja riisiä. Se on yksi mun lempi ruoka mitä teen useasti. Tänään taas aamulenkille pururadalle. Kävin eilenäkin aamulla siellä lenkillä. Tekee hyvää liikkua luonnossa ja siellä on vaan niin ihanan rauhallista kävellä kun ei ole mitään meteliä. Sitten on hyvä että siellä on myös ne kuntoportaat missä mä käyn aika usein. Tänään olen menossa vielä illalla kaverin kanssa lenkille. Tulee taas kivasti liikuntaa tälle päivälle. Ei haittaa yhtään. Jaksan liikkua. Liikunta tekee mulle aina hyvää. Kroppa pysyy hyvässä kunnossa ja paino. Olo tuntuu ihan hyvältä tällä hetkellä. Ei ahdista yhtään mikä on hyvä. Eikä ole enää niin kireä olokaan. Sai onneksi purettua eilenä kireää oloa sählyssä. Sain eilenä pestyä pyykit mutta mun pitää huomenna pestä taas pyykkiä. Lakanat. Voisin itseasiassa kohta vaihtaa puhtaat lakanat sänkyyn. Sekä aloittaa jo siivoukset niin sitten huomiselle ei tule niin kauheasti siivottavaa.
En ole vielä kerennyt katsoa big brotheria. Olen taas pari jaksoa jäljessä.
Katson ne heti kun vaan kerkiää. Onneksi pystyy katsomaan ruudusta koska vaan ne jaksot. Aloin muuten katsomaan semmoista ohjelmaa kuin viisi miestä viikossa. Musta se on mielenkiintoinen. Olen katsonut kaikki jaksot mitä siitä on nyt tullut. Mielenkiintoisia ja erilaisia miehiä on siinä mitä on kiva seurata. Tykkään! Sitä tulee 30 jaksoa. Aina maanantaisin tulee 3 jaksoa. Hyvää viihdettä mun mielestä.
Nyt alan kuunnella hyvää musiikkia, tiskaan ja vaihdan ne lakanat sänkyyn. Niin ja aamulääkkeet pitää muistaa ottaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.