IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Joulu alkaa lähestyä.

Selaa blogimerkintöjä

Näen poikaystävän huomenna. :)Torstai 25.11.2021 06:43

Viikko mennyt taas todella nopeasti. Huomenna on perjantai ja viikonloppu alkaa. Olen menossa poikaystävän luokse. Pitkästä aikaan taas näemme mikä on ihan kiva. Pääsee samalla vaihtamaan maisemaa.
Aamu alkanut hyvin. Heräsin vasta vähän ennen kuutta. Viideltä piti jo herätä mutta en jaksanut nousta silloin ylös. No nyt olen hereillä ja aamukahvit on juotu. Tänään taas siivotaan. Alan tässä siivoilemaan kun saan eka blogin kirjoitettua. Teen kunnon siivouksen tänään nyt kun on hyvin aikaa. Pyykkiä pitää pestä myös tässä heti aamusta niin saa nekin hoidettua. Olo on hyvä tällä hetkellä. Ei ahdista tai masenna mikään. En ole enää joutunut syömään rauhoittavia. Se oli vaan se yksi ilta kun piti ottaa se lääke. Luulen etten taas syö niitä vähään aikaan. Mikä olisi vaan hyvä. Eilenä alkoi tempparit enkä ole vielä kerennyt katsomaan ekaa jaksoa. Katson sen kun vaan kerkiää. Onneksi ne kaikki jaksot pystyy katsomaan ruudusta. Mä olen myös big brotherissa vähän jäljessä mutta saan nekin sitten katsottua jossain vaiheessa. Ne mun uudet talvikengät on hyvät. Kannatti ostaa ne. Se oli hyvä että olivat alennuksessa. Tokmannilta tekee aina välillä hyviä löytöjä. Olen siitä tyytyväinen että asun ihan tokmannin lähellä. Sinne kävelee täältä alle viidessä minuutissa. Menen varmaan tänään illalla lenkille. Pakko päästä liikkumaan tänään niin viikonlopun voi sitten ottaa ihan rennosti. Aijon taas levätä poikaystävän luona. Varmaan saunotaan viikonloppuna mikä olisi aika kiva. Pääsee taas kunnon puusaunaan.
Viikonloppua odotellen taas innolla. Pitää alkaa pakkailemaan kamoja pikkuhiljaa. Olen vasta lähdössä huomenna illalla kun poikaystävä pääsee töistä niin tulee hakemaan mut. Nyt otan aamulääkkeet ja innolla siivoamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.