IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kävin kauppakeskus veturissa. :)Torstai 09.12.2021 05:34

Tuli eilenä käytyä kouvolassa kauppakeskus veturissa yhden porukan kanssa. En ostanut mitään sieltä katselin vaan. Käytiin siellä myös kahvilla. New yorker liikkeessä oli vaikka mitä ihanaa vaatetta. Oli ihan kiva reissu. Pääsi päiväksi vaihtamaan vähän maisemaa. Heräsin jo tänään puoli viideltä. Aamukahvit on juotu. Kun saan taas blogin kirjoitettua niin alan siivoilemaan. Siivouspäivä. Onneksi tein viime viikonloppuna kaikki joulusiivoukset niin niitä ei tarvitse enää miettiä. Nyt tänään imuroin ja moppaan. Mulla oli todella ahdistava olo tiistaina, mutta meni onneksi ohitse. Nyt olo on taas ok. Oli taas lähellä että olisin ottanut sen rauhoittavan mutta mä selvisin ilman sitä. Hyvä minä. Onneksi eilenä ei ahdistanut reissussa. En ole nyt tällä viikolla mennyt salille. Ajattelin jos ensi viikolla taas menisi. Tekisi taas kropalle hyvää. Se on nyt mun ensi viikon tavoite että menen salille.
Kysyn jos kaveri lähtisi mukaan. En ole nyt käynyt edes lenkillä koska on ollut kamalan kylmä. Kohta pitäisi taas lämmetä. Lumet taas sulaa. Sitten on kiva loska keli. En ole vielä katsonut tämän viikon tempparit jaksoja.
Katson ne taas viimeistään viikonloppuna. Saa nähdä mitä tapahtuu siinä tällä viikolla. Salkkarit on ollut taas hyvä kun Ulla palasi niihin. Tulee taas hyvää viihdettä. Saa nähdä mitä Ulla keksii. Pyykkiä pitää pestä taas tänään ja sitä on kertynyt kiva määrä. Onneksi mulla on aamulla aikaa pestä kaikki. Lakanat ja vaatteet. Ensi vuonna mä ja mun yksi kaveri tehdään shoppailureissu keväällä tai viimeistään kesällä. Silloin aijon shoppailla New yorker liikkeessä. Sekä cubus liikkeessä olisi kiva käydä. Innolla odotan shoppailureissua. Päätin että nyt en shoppaile enää tänä vuonna. Koitan taas säästää rahaa.
Jos pääsee taas laivalle ensi vuonna niin säästän siihen. On sitten ruoka ja juomarahat. Mennään sitten kavereiden kanssa. Innolla odotan sitä reissua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.