IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kohta on kesä! :)

Selaa blogimerkintöjä

Suuhygienisti tänään.Perjantai 28.01.2022 06:30

Viikonloppu alkaa. Nopeasti on mennyt tämä viikko. On ollut todella mukava viikko pakko sanoa. Ei ole yhtään ollut mitään ahdistusta tai huonoa oloa. Uskon että viikonloppu menee myös mukavasti. En ole nyt menossa mihinkään aijon olla itseni kanssa. Tekee välillä ihan hyvää olla yksin. Jaksaa sitten ensi viikolla nähdä taas muita ihmisiä ja olla sosiaalinen. Kävin eilenä tokmannilla. Ostin sipsiä, maskeja ja vessapaperia. Sinne oli tullut myyntiin uusia David urheiluvaatteita. Katselin niitä vaan enkä onneksi ostanut. Olen päättänyt että shoppailen seuraavan kerran vasta kesällä. Aijon nyt koko kevään säästää rahaa.
Tänään mulla on se suuhygienisti. Puoli yhdeltätoista. Kerkiän syömään aamupalan ennen lähtöä. Hammaslääkäri sanoi mulle että joudun käymään siellä useamman kerran tänä vuonna. No sitten on vaan mentävä. Kohta vaihtuu kuukausi. Helmikuu. Nyt on hyvä että valoa tulee koko ajan vaan enemmän. Ilmat lämpenee ja lumet sulavat pois pikkuhiljaa.
Kohta on kiva loskakeli ulkona. Aamulla oli semmoinen tunne taas etten olisi jaksanut nousta ylös mutta nyt olen ihan hereillä. Onneksi kahvi herättää joka aamu. Juon kahvin aina mustana. En tykkää laittaa mitään maitoa sekaan koska en ole koskaan tykännyt maidosta. Kohta otan aamulääkkeet. Aijon hakea leponexia lisää tasan viikon päästä perjantaina. Rahaa tulee taas silloin mikä on hyvä. Nyt alan kuunnella hyvää musiikkia ja viikonloppu fiilis päälle. Ai niin mulla on katsomatta muutama tempparit jaksot. Ne pitää katsoa kaikki tässä viikonloppuna.
Hyvin aikaa silloin katsoa ne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.