IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jee! Tänään alkaa putous! :)Lauantai 05.02.2022 06:43

Tänään alkaa putous. Uusi kausi alkaa jo olen innoissani siitä. Tulee taas lauantai iltaisin katsottavaa. Menen kaverin luokse kylään tänään ja katsomme ekan jakson yhdessä. Kaveri myös tykkää todella paljon putouksesta. Ollaan molemmat sen faneja. Olo on ollut nyt paljon parempi. Eilenä mä olin niin väsynyt että päätin nukkua kunnon päikkärit.
Hyvä että nukuin koska sain siinäkin taas levättyä. Ei ole yhtään ahdistanut tai itkettänyt. Mikä on hyvä juttu. Olen taas oma itseni.
Tänään taas aamulenkille ja iltapäivällä teen toisen lenkin. Aijon liikkua paljon tänään. Onneksi kohta pääsee taas salille niin saa muutkin lihakset vähän liikettä. Ai niin ja myös alkaa se sählyryhmä missä mä käyn. Tykkään siitä koska siellä on myös mun kaverit pelaamassa. Ollaan pelattu aina tiistaina iltapäivällä. Siellä on myös muitakin tuttuja. Meitä on aina hyvä porukka pelaamassa. Pitää varmaan tänään saada katsottua pari viimeistä tempparit jaksoa niin sitten on se koko kausi katsottu.
Innolla taas odotan uutta kautta siitä. Se on vaan niin hyvä koska siinä on paljon ihanaa draamaa. Siellä itketään ja nauretaan. Aamu alkanut hyvin. Kiitos taas aamukahvin mikä pistää päivän hyvin aina käyntiin. Aamukahvi on päivän tärkein juoma. Mulle riittää se yksi kuppi en juo enempää kahvia. Teetä tulee juotua päivän aikana. Tästä tulee hyvä päivä. Innolla odotan jo iltaa kun putous alkaa. Pitää ottaa sitten iltalääkkeet vähän myöhemmin niin jaksaa valvoa. Nyt voisin ottaa aamulääkkeet sekä alan siivota keittiötä. Alan myös kuunnella hyvää musiikkia. Myöhemmin menen sinne lenkille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.