IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Selvisin maanantai päivästä. Oli vauhdikas päivä. Tänään mulla on ohjelmassa aamulenkki, ruoanlaitto ja sählypelit taas iltapäivällä. Saa nähdä millaiset joukkueet on sitten tänään. Innolla olen menossa pelaamaan. Pääsee taas juoksemaan mikä tekee vaan hyvää. Eilenä tuli syötyä suklaata kun oli ystävänpäivä. Söin poikaystävän antaman suklaalevyn. Annoin eilenä yhdelle mun rakkaalle kaverille suklaata. Se antoi myös mulle. Sain fazerin dumle suklaalevyn. Se on yksi mun lemppari. Tänä aamuna oli taas semmoinen olo etten olisi jaksanut nousta ylös. Heräsin tuossa vasta puoli kuusi. Aamukahvit on juotu.
Katsoin eilenä taas pari jaksoa kotikatua. Olen nyt toisella kaudella. Hyvä sarja olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Katson sitä aina kun tulee hyvä hetki. Nyt en ole hetkeen katsonut syke sarjaa. Pitää sitäkin taas katsoa jossain vaiheessa. Teen tänään ruoaksi kanapastavuokaa. Siinä on hyvä ruoka tälle päivälle. Huomenna teen lohikastiketta riisin kanssa.
En ole pitkään aikaan nyt syönyt kanaa tai kalaa. Eilenä oli tosi väsynyt olo mutta ei onneksi ahdistanut pahasti. Heti kun menin illalla sänkyyn niin nukahdin heti. Kohta otan aamulääkkeet ja siivoilen vähän.
Uskon että tästä tulee mukava päivä. Ihanaa kun ei ole nyt kauhea kiire.
Saa kaikki asiat tänään tehtyä rauhassa. Aamulenkki varmasti piristää mieltä kun menen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.