IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikon viimeiset salitreenit.Keskiviikko 23.02.2022 06:19

Oli hyvät ja tasaiset pelit eilenä sählyssä. Pelattiin noin puolituntia. Olin ensin hyökkääjä ja loppuajan puolustaja. Molemmat joukkueet saivat yhtä paljon maaleja niin tuli tasapeli. Ensi viikon tiistaina on sitten seuraavat pelit taas. Viikko on mennyt yllättävän hyvin. On ollut kireä olo vaan ja pää kipeä mutta ei ole ahdistanut. Mielummin kireä olo kun ahdistus jos pitäisi valita. Tänään illalla salille treenaamaan innolla olen menossa.
Viikon viimeiset treenit sitten loppuviikon voi ottaa rennosti. Olen menossa viikonloppuna parhaan kaverin luokse iltaa viettämään ja olen yötä. Ei olla nähty taas pitkään aikaan ja ihan kiva viettää taas laatuaikaa parhaan kaverin kanssa. Juodaan, höpötellään ja valvotaan. Siinä se lauantai ilta menee mukavasti. Tänään pitää pestä pyykkiä. Lakanat ja vaatteet. Huomenna sitten siivoan heti aamusta niin saa kämpän kuntoon.
Tuli hyvää kinkkukiusausta eilenä. Söin sitä eilisen päivän ja loput laitoin pakkaseen. Syön sen sieltä sitten joskus. Aamu alkanut hyvin eikä pää ole enää niin kipeä mitä eilenä. Onneksi nukuin hyvin viime yönä niin jaksaa taas tämän päivän oli pää kipeä tai ei. Kohta otan aamulääkkeet ja alan kuunnella musiikkia ja siivoan keittiötä. Pyykit vien hetken päästä. Aamulenkille olen tottakai taas menossa niin saa raitista ilmaa. Sitten kun tulen lenkiltä niin keitän kupin teetä. Aina kun tulen lenkiltä niin juon heti sen jälkeen teetä. Siitä on tullut tapa. Tänään varmaan taas katson kotikatu sarjaa eteenpäin. Eilenä kerkesin katsoa pari jaksoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.