IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli hyvät pelit eilenä sählyssä.Keskiviikko 18.05.2022 05:28

Eilenä oli hyvät pelit sählyssä. Molemmat joukkueet saivat yhtä paljon maaleja. Tasaiset pelit. Kun olin ensin hyökkääjä niin sain tehtyä pari maalia. Loppuajan olin sitten puolustaja. Pelasimme sen puolituntia. Siinä ajassa sai kyllä juosta ja syke nousi aika kivasti mutta teki ihan hyvää sai purettua vähän tuota kireää oloa pois. Viikko mennyt tähän asti silleen hyvin että ei ole yhtään ahdistanut. On ollut ok olo ja olen nauttinut siitä.
Muutenkin nyt on ollut hyvä kausi että olen pystynyt elämään tämän sairauden kanssa. Harhoja ei ole ollut pitkään aikaan enkä ole onneksi joutunut syömään rauhoittavia. Aamulääkkeet ovat myös auttaneet siihen että se lievittää ahdistusta. Tänään aamulenkille ja teen toisen lenkin myöhemmin. Näyttää siltä että aurinko paistaa taas tänään. Ihanaa, piristää mieltä! Tänään näen yhtä mun kaveria illalla. Ei olla nähty pitkään aikaan koska se on ollut kipeä. Kivaa päästä sen kanssa juttelemaan.
Eilenä paras kaveri soitti mulle. Kyseli miten mulla menee ja sillä onneksi menee hyvin. Mä ja paras kaveri aina soitellaan tiistai iltaisin ja viikonloppuisin. Suunniteltiin että kesällä menen sen luokse viettämään iltaa. Olen yötä sen luona. Sitten juodaan viiniä, kaljaa ja siideriä. Aina kun olen humalassa niin pystyn juomaan silloin kaljaa. Aika hassua.
Humalassa se maistuu hyvältä. Pitää pestä pyykkiä taas sitä on kertynyt. Katson jos saan tänään ne vaikka pestyä. Huomenna siivoan sitten taas. Voisin vaikka jo siivota osan tänään niin sitten huomenna teen loput. Aamu alkanut hyvin kohta otan aamulääkkeet. Uskon että tästä on tulossa mukava päivä. Kivaa myös lähteä aamulenkille myöhemmin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.