IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli kuuma mutta hyvä juhannus!Maanantai 27.06.2022 05:03

Oli todella kiva juhannus. kuuma oli mutta ei se mua haitannut nautin ihan täysillä. Otin vähän aurinkoa tuossa lauantaina iltapäivällä. Parisen tuntia jaksoin olla ulkona sitten riitti. Join samalla siideriä kun otin aurinkoa sekä kuuntelin hyvää musiikkia. Oli mukavaa viettää juhannusta poikaystävän kanssa. Mä olen kaikki juhannukset aina ollut poikaystävän luona. Join juhannusksena omenaviiniä ja siideriä. Ai että se viini maistui hyvältä taas kun sitä ei ollut juonut hetkeen. Kylmänä se on hyvää.
Join manskikkalime siideriä ja kuivaa omena siideriä. Ne on mun lempi siiderit mitä juon aina kesällä. Saunottiin ja valvottiin viikonloppuna niin kuin aina. Sitten seuraavana päivänä oli mukavaa nukkua pitkään. Ei tarvinnut herätä kun kello soi. Syötiin makkaraa ja salaatteja juhannuksena oli todella hyvää. Ei onneksi tullut huonoa oloa kun oli syönyt ja juonut hyvin. Uusi viikko alkaa. Heräsin jo neljältä en saanut enää unta koska on niin kuuma. Aamukahvit olen juonut ja nyt olen ihan hereillä. Pitäisi tänään tehdä kauppalappu ja käydä kaupassa. En ole suunnitellut yhtään että mitä söisin. No tässä on nyt aamu aikaa miettiä. Mun pitää tällä viikolla hakea lisää leponexia ja karpalokapseleita sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Verikokeet mulla on viikon päästä maanantaina puoli yhdeltä. Nopeasti tää aika menee koska tuntuu että olisin äsken jo ollut verikokeissa. Kohta kesäkuu on mennyt ja alkaa heinäkuu. Pakko sanoa että on ollut todella kiva kesä tähän asti. Aijon nauttia täysillä loppukesästä. Olo on ollut ok. Ei ole ahdistanut tai masentanut olen ollut aika iloinen ja positiivinen. Nuo olotilat pitää olla koska on kesä. Toivon että tää olotila jatkuu vielä.
Toki varaudun siihen jos alkaa yllättäen ahdistaa. Se ahdistus tulee aina siinä vaiheessa jos mulla on kova vauhti päällä niin sitten mä väsähdän.
Nyt otan aamulääkeet ja jaan viikonlääkkeet dosettiin. Pyykkiä pitää pestä myös tänään. Onneksi on tänään aikaa pestä. Mulla on kiva pyykkivuori!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.