IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli mukavaa nähdä paras kaveri pitkästä aikaan. Juotiin teetä, syötiin keksejä ja juteltiin niitä näitä. Suunniteltiin että tässä kuussa menisin sen luokse yökylään ja vietettäisiin iltaa. Innolla odotan sitä olin viimeksi parhaan kaverin luona yötä keväällä kun sain sen koronan.
Tänään menee vikat antibiootit ja sitten olen taas terve. Onneksi tuo lääke auttoi tuohon virtsatientulehdukseen. Toivon etten saa tuota taas vähään aikaan. Alan nyt syömään joka päivä noita karpalokapseileita niin ne varmasti suojaavat taas tulehdukselta. Tänään pitää käydä tokmannilla kulta katriina kahvi on tarjouksessa. Aina kun tulee noita kahvitarjouksia niin käyn heti ostamassa. Tänään ajattelin pestä pyykkiä koska on koko päivä aikaa mulla ei ole mihinkään kiire. Aika rento päivä ajattelin käydä lenkillä tänään. Olin eilenä aamulenkillä ja silloin oli jo aika lämmin.
Huomenna pitää mennä verikokeisiin puoli yhdeltä aika. Saa taas hakea leponexia kun on käynyt verikokeissa. Sain jo uuden verikoe ajan ja se on 2 päivä elokuuta samaan kellon aikaan. Olo ja fiilis on ihan ok tällä hetkellä. Eilenä vähän ahdisti mutta sitten kun aloin ajattelemaan hyviä juttuja niin olo helpottui ja keskittyi vaan siihen hetkeen ja päivään. Elän aina hetken ja päivän kerrallaan koska elämässä voi tapahtua ihan mitä tahansa. Hyviä juttuja sekä huonoja. Kohta otan nuo aamulääkkeet ja antibiootin. Aloin katsomaan mtv palvelusta yhtä sarjaa mihin olen jäänyt ihan koukkuun. Sen niminen kuin "Flack" Sitä on tullut pari kautta. Eilenä katsoin sitä muutaman jakson olen toisella kaudella siinä. Toivon että siitä tulee jossain vaiheessa uusia kausia.
Ihme ja kumma en katsonut eilenä netflixiä mutta tänään ajattelin taas katsoa. Varmaan jatkan sitä good doctor sarjaa. Onneksi syksyllä tulee sitten taas paljon ohjelmia ja sarjoja niin ei ole tulossa tylsää. Voi vaan katsoa sitten niitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.