IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään taas siivotaan ja pitää pestä pyykkiä. Aloitin siivoukset jo eilen imuroimalla kämpän enää pitää mopata lattiat, siivota vessa ja keittiö
sekä pyyhkiä pölyjä pois. Onneksi on koko tämä aamu aikaa hoitaa kaikki niin viikonloppuna voi sitten ottaa ihan rennosti. Olen tosiaan viikonlopun kotosalla en ole nyt lähdössä mihinkään. Aijon katsoa big brotheria eteenpäin, selviytyjät suomea, Possea, Vain elämää..en ole vieläkään katsonut ekaa Posse jaksoa tai vain elämää. Nyt viikonloppua katson ekat jaksot niistä. Olen kolme jaksoa jäljessä big brotherissa. Onneksi mulla on koko viikonloppu aikaa katsoa kaikki jaksot. Olen kyllä lukenut uutisia että mitä big brotherissa on tapahtunut. Jotenkin pysyn nyt mukana siinä.
Eilenä mä sain katsottua selviytyjät suomen toisen jakson. Vielä on kolmas jakso katsomatta. Pakko sanoa että nyt on ollut mun mielestä tähän asti hyvä selviytyjät suomi kausi. Siellä on monta suosikkia kuten Niko, Jasmiina, Helmeri..toivon että joku niistä voittaa tai edes pääsee pitkälle siinä ohjelmassa. Eilenä oli todella hyvät salitreenit. Hiki tuli ja hyvä olo. Lisäsin painoja pikkuhiljaa kaikissa laitteissa. Nyt lihakset ovat alkaneet tottumaan ja se on hyvä. Jos viikonloppuna on hyvä sää niin aijon lenkkeillä mutta se on varmaan kyllä luvannut vissiin vesisadetta.
Olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä ollut mukava viikko. Tänään mä käyn kaupasta ostamassa viikonloppu herkut. Ajattelin herkutella sipsillä ja jäätelöllä. Suklaajäätelöä tekee kauheasti mieli ostan sitä litran ainakin.
Nyt otan aamulääkkeet ja siivoukset jatkuvat. Pyykit vien hetken päästä. Laitan hyvää musaa soimaan taustalle niin on kivempi siivota.
Tästä tulee hyvä päivä varmasti aamu alkanut hyvin kiitos aamukahvin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.