IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Netti toimii.Torstai 20.10.2022 05:46

Netti taas toimii nyt pystyy olla tietokoneella. Helpompi kirjoittaa koneella kun tabletilta. Eilenä oli hyvä päivä tein hyvää ruokaa eli jauhelihakastiketta ja pastaa sitten kävin ulkoilemassa iltapäivällä ja salitreenit oli illalla sekä sen jälkeen poikaystävä tuli illalla vielä käymään.
Eilenä oli ihana auringon paiste niin oli mukavaa olla ulkona. Nautin auringosta ja kyllä se piristi paljon kun taas joku vesisade. Olo on ollut edelleen todella hyvä ei ole yhtään ahdistanut tällä viikolla paitsi eilenä oli kireä olo mutta kun meni salille purkamaan sitä niin sitten se meni ohitse.
Tänään taas siivotaan ja pestään pyykkiä. Muuta mulla ei sitten olekaan tänään aika rento päivä. Aijon jatkaa big brotherin katsomista tänään koska olen siinä muutaman jakson taas jäljessä. Salkkareita ole kerennyt katsomaan joka päivä saa nähdä mitä siinä tapahtuu tänään.
Mä ja yksi kaveri päätettiin ettei olla nyt menossa ensi vuonna tammikuussa desuconiin. Alan nyt säästämään rahaa siihen laivareissuun mitä ollaan nyt suunniteltu ensi vuonna keväällä tai kesällä. Saan rahat kasaan varmasti nyt kun en tuhlaa mihinkään turhaan. Olin laivalla viimeksi vuonna 2019 syksyllä. Siitä on jo kolme vuotta aikaa kun korona iski niin silloin ei päässyt mihinkään laivalle. Nyt on taas jotain mitä odottaa ja se on aika kivaa. Tulee hyvä fiilis kun miettii tulevaa laivareissua. Otan kohta aamulääkkeet ja alan sitten imuroimaan. Mun piti eilenä jo aloittaa siivoukset mutta en mä jaksanut no ei se mitään. Ai niin lakanat pitää vaihtaa sänkyyn ja pestä edelliset.
Siitä tulikin mieleen että voisi ostaa uusia lakanoita jossain vaiheessa.
Niitä tarvitsee aina ja mulla on ollut nuo samat lakanat monta vuotta.
Tokmannilta varmasti löytyy jotain kivoja lakanoita. Täytyy mennä joku päivä sinne etsimään ja ostamaan. Jee, rahaa tulee taas huomenna niin pärjää taas. Saa maksettua loput laskut pois.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.